בווידאו: ה-1:1 של הפועל באר שבע מול בית"ר ירושלים
הפועל באר שבע הפכה הערב (ראשון) לקבוצה עם הרצף הפעיל הטוב באירופה של משחקי בית ללא הפסד. האלופה הישראלית הייתה במקום השני בחודשים האחרונים, כשלפניה ורדאר סקופיה המקדונית , אלא שזו ספגה שלושה שערים במחצית הראשונה מול סילקס והפסידה לה 3:2.
המשמעות: הרצף של ורדאר, שהחל עוד במרץ 2014 והתפרש על פני ארבע עונות, נעצר אחרי לא פחות מ-67 משחקי בית בהם לא הפסידה בליגה המקדונית. היו לה 54 ניצחונות ו-13 תוצאות תיקו.
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(9.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
המובילה החדשה של היבשת היא כאמור הפועל באר שבע, שהרצף שלה בטרנר מאז חניכתו בספטמבר 2015 עומד על 47 משחקי בית ללא הפסד. לאלופה היו עד כה 36 ניצחונות ו-11 תוצאות תיקו, כשהיא הספיקה לשבור עוד בעונה שעברה את השיא הישראלי בו החזיקה מכבי תל אביב.
אחרי הפועל באר שבע ניצבות כעת קלאב ברוז' הבלגית עם 45 משחקי בית ללא הפסד, לינקולן סיטי מגיברלטר עם 44 וסלטיק הסקוטית עם 43.


