מגן הפועל חיפה שמואל שיימן שלא תורגל בהרכב אתמול (חיים מגרלישווילי יחליף אותו, ההתלבטות היחידה בהרכב היא בין רסמוס סויסטדט לגל אראל), זומן לוועדת משמעת בעקבות דבריו בוואלה! ספורט, במהלכם ביקר את ההחלטה להדיחו מההרכב.
כזכור, שיימן התייחס אתמול (חמישי) לפרסום לפיו ניר קלינגר נוטה להדיח אותו מההרכב ואמר: "אני מאוד מאוד מאוכזב מהחלטת המועדון להתייחס כך לשחקן שנתן את כל כולו למען הקבוצה והיה חלק מהצלחתה. לקחת את זה ממני זה מאוד מאכזב. אני פגוע". בנוסף, שיימן יעמוד לדין בעקבות הפרת משמעת נוספת. למועדון התברר כי עזב אתמול את אסיפת הסקייפ שקיים יואב כץ עם השחקנים מבלי שהצוות המקצועי הרגיש. לאחר שהתברר העניין, הוחלט להעמיד אותו לדין גם בשל הפרת משמעת. במועדון מעריכים כי יספוג קנס כבד, אפשרות נוספת שעלתה היא להדיחו מהסגל.
כאמור, בעלי הפועל חיפה, יואב כץ, שוחח עם שחקני הקבוצה לאחר האימון אתמול באמצעות שיחת סקייפ. במהלך השיחה הודיע לשחקנים כי לא יקבלו מענקים עבור נקודות, אך יהיה מוכן לתת להם תוספת למענקים שקיימים בחוזים שלהם עבור הגעה לאירופה. על פי החישוב, כל שחקן יקבל לפחות 5,000 יורו אם הקבוצה תעפיל למפעלים האירופאים. מדוע לפחות? משום שאם הקבוצה תעפיל לשם ותתקדם לשלבים הבאים, גם המענקים הנוספים יתחלקו בין השחקנים. השחקנים עצמם עדיין דורשים מענקים עבור נקודות, משום שאם לא יגיעו לאירופה לא יקבלו מענקי ניקוד מעבר ל-40 נקודות.
עוד בנושא:
שמואל שיימן על הכוונה להדיחו מההרכב: "אני פגוע, מאוכזב מהפועל חיפה"
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.