רגיל (3) 155
20:00

אייבר

אלצ'ה
משחק גביע בין אייבר מהליגה השנייה שנמצאת עמוק במאבקי ההשרדות בליגה נגד אלצ'ה העולה החדשה לליגה הראשונה שפתחה את העונה בצורה חיובית. אני חושב שאלצ'ה מגיעה במומנטום חיובי ובדריכות למשחק הגביע בעוד שאייבר עלולה להיות מושפעת ממאבקי הירידה שלה בליגה
יתרון (3) 298
22:00

קרדיף
(1+)

צ'לסי
קרדיף בליגה השלישית ופערי הרמות כאן גבוהים, אך יתרון הביתיות כן יבוא כאן לידי ביטוי. הרוטציה של צ'לסי תספיק לה כדי לנצח ולהעפיל אבל קרדיף לא תובס
בני סכנין תבדוק את האפשרות לצרף את שלומי ארבייטמן לקבוצה בחלון ההעברות הקרוב של ינואר. המאמן פליקס נעים מעוניין בחלוץ 9 עם ניסיון שישדרג את החלק הקדמי. לפי גורם בהנהלה בימים הקרובים יבדקו במועדון עם מכבי פתח תקוה לגבי מעמדו של החלוץ, ואם יבינו שהוא אכן משוחרר, יפנו אליו רשמית. בסכנין לא מתכוונים להוציא סכומים גבוהים אך מעריכים שיוכלו להסתדר עם החלוץ אם זה יביע עניין להגיע. אתמול מכבי פתח תקוה הודיעה לארבייטמן שעליו לחפש קבוצה חדשה.
עוד לפני חיזוק, במועדון מתכוננים למפגש מול עירוני נס ציונה בגביע. זוהי העונה הרביעית ברציפות שסכנין פותחת את משחקי הגביע באיצטדיון בנס ציונה, כשבמועדון ציינו שתמיד המשחקים שם היו קשים לקבוצה. עידן שמש, פיראס מוגרבי ועלא אבו סלאח לא צפויים להיות כשירים למפגש מול הקבוצה מהליגה השלישית, כשישנה התלבטות בין ישראל זגורי, מוחמד בדארנה ואוסאמה חלאיילה כשלפחות אחד מהשניים יפתח.
עוד בנושא
מכבי פתח תקוה: טאדה, גל לוי וארבייטמן קיבלו אור ירוק לחפש קבוצה


