בית הדין המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל החליט לקנוס היום (רביעי) את בית"ר ירושלים, הפועל חיפה והפועל כפר סבא בשל השלכת חפצים של אוהדי הקבוצות במשחקיהן.
בית"ר ירושלים נקנסה ב-5,000 ש"ח על כוס שתייה שעפה לעבר שחקני הפועל באר שבע במשחק בין הקבוצות באצטדיון טדי. הפועל חיפה נקנסה ב-15,000 ש"ח בפועל ו-15,000 ש"ח על תנאי עד תום העונה בגין התפרעות אוהדים שהשליכו חפצים ויריקה על קוון המשחק נגד מכבי תל אביב. הפועל כפר סבא נקנסה ב-10,000 ש"ח על השלכת בקבוק מים מצד האוהדים לעבר שופטי המשחק. בנוסף כפר סבא קיבלה משחק רדיוס עם קהל על תנאי עד תום העונה.
תגובת הפועל חיפה: "קהל האוהדים של הפועל חיפה הוא מההוגנים ביותר בכדורגל הישראלי והראייה לכך היא שהמועדון לא הועמד לדין בשל התנהגות אוהדים בשש השנים האחרונות. אנו רואים בחומרה את המקרה החריג ונפעל ביד קשה נגד אוהדים שיתנהגו בצורה לא ראויה וינסו לפגום בחווית המשחק של אלפי אוהדי הקבוצה".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
