קשרה של הפועל באר שבע מיכאל אוחנה ערך היום (רביעי) אימון כרגיל, ובקבוצה נוטים לא להעלות אותו לוועדת משמעת על אירועי אתמול. כזכור, מקורבי אוחנה יצאו במתקפה נגד המועדון ונגד ההתנהלות נגד השחקן. אביו של אוחנה הגדיל לעשות ויצא בשמו נגד ההתנהלות של ההנהלה. בבאר שבע לא אהבו, בלשון המעטה, את הביקורת הישירה, ובייחוד את הרמיזה לפיה טיב הקשר בין השחקן לסוכנו דודו דהאן משפיע על מעמדו בקבוצה.
"מיכאל בסך הכל ילד טוב, ואין לנו רצון להעניש אותו, אלא להרוויח אותו", אמר גורם בקבוצה, "ברור שלא נעבור על זה לסדר היום ונטפל בזה כמו שאנחנו יודעים - בתוך המועדון. אבל אין רצון ליצור אש גדולה יותר ממה שיש באמת".
בצל פרשיית אוחנה בקבוצה השלימו את ההכנות לקראת משחק חצי גמר גביע הטוטו מחר מול מכבי חיפה (חמישי, 21:00, ספורט 5+), ואוחנה צפוי להיכלל בסגל.
עוד בנושא:
מקורבי אוחנה: "הפועל באר שבע פוגעת בו נפשית, זה לא יכול להימשך"
אביו של אוחנה: "דברים מוזרים ולא מקצועיים מתרחשים בהפועל באר שבע"
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.