ניב זריהן, שחקנה של הפועל באר שבע, הורשע היום (שני) בבית משפט השלום בתל אביב לאחר הסדר טיעון בפרשת תקיפת הצעירה מאוגוסט 2015. הצדדים הגיעו לפני הדיון להסכמה על הסדר טיעון, במסגרתו זריהן בן ה-23 הודה בעובדות וכעת הוא מצפה לעונש.
על פי כתב האישום, זריהן סטר לצעירה במהלך ערב במועדון "קלרה" בתל אביב לפני יותר משנתיים, כאשר היה עדיין שחקן מ.ס. אשדוד והנבחרת הצעירה.
עוד בנושא:
ניב זריהן עדיין פצוע, הפועל באר שבע מתארחת אצל בית"ר ירושלים (21:00, ספורט 5)
בית"ר ירושלים דרוכה: "נצטרך להביא מעצמנו משהו שעוד לא הבאנו השנה"
הגעגועים של הפועל באר למאור בוזגלו: המדור של סקורר
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
השופטת דנה אמיר כתבה בהחלטתה: "לאחר שהצדדים הגיעו להסדר טיעון, הודה הנאשם בעובדות בכתב האישום המתוקן וניתנה הכרעת דין. אני מורה על עריכת תסקיר קצין מבחן בעניינו של הנאשם. לבקשת בא כוח הנאשם, יבחן שירות המבחן את בקשתו של הנאשם לביטול ההרשעה. מובהר כי אין באמור כדי לחייב את בית המשפט או להעלות תקוות וציפיות אצל הנאשם".