יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(3+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 207
21:30

סאלרניטנה
(2.5+)

קרוטונה
ב14 מתוך 24 משחקים שתי הקבוצות נכבשו מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם לשתי הקבוצות ההתקפיות הללו.
קצת פחות משנתיים אחרי שזכה עם נבחרת הנערים (U-17) של ניגריה באליפות העולם, השוער אקפאן אודו חתם בבני סכנין. הניגרי הצעיר חולם להגיע לליגה גדולה בעתיד, אבל לפני כמה שבועות הצטרף דווקא לקבוצה מליגת העל לנוער בישראל.
היום פורסם בניגריה ריאיון שנערך עם אודו בן ה-18. "אני האפריקאי היחיד בעיר, אני מרגיש כאן כמו מלך", הוא סיפר, "אני מרגיש טוב מאוד, ישראל היא מקום שלו ומאוד אוהבים פה אפריקאים, בעיקר ניגרים. היו לי הרבה הצעות אחרי שזכינו בגביע העולמי, אבל אף אחת מהן לא הייתה רצינית. אני אוהב את סכנין כי התקבלתי פה בידיים פתוחות".
כדי להצליח להגיע לליגה גדולה יותר, אודו יצטרך קודם כל להותיר חותם בישראל. וינסנט אניימה עשה זאת בגדול בעבר, אבל גם לדלה איינוגבה ואוסטין אג'ידה היו תקופות יפות בכדורגל המקומי. בינתיים הוא ערך בשבוע שעבר הופעת בכורה, במשחק בו סכנין נפרדה מהפועל באר שבע ב-0:0 מחמיא בחוץ.
אודו שעמד בין הקורות בכל שבעת המשחקים של ניגריה באליפות העולם ב-2015, הוסיף: "התפשרתי על קבוצה ישראלית כי זה המקום הכי טוב להתחיל בו. חתמתי לשלוש שנים ובעונה הקרובה אשחק בקבוצת הנוער. עד עכשיו שותפתי במשחק אחד, 0:0 נגד הפועל באר שבע שזו תוצאה טובה מאוד כי באר שבע קבוצה חזקה. זה היה משחק קשה".


