בית הדין המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל פסק היום (רביעי) הפסד טכני 3:0 לבית"ר ירושלים במשחק גביע הטוטו נגד עירוני קרית שמונה בו שיתפה הקבוצה של בני בן זקן שישה שחקנים זרים בניגוד לתקנון. בנוסף נקנסו הירושלמים בסכום של 6,000 שקלים.
במשחק עצמו, ברבע גמר גביע הטוטו, הפסידה בית"ר 1:0. אחרי ההפסקה ביצע המאמן בני בן זקן חילוף כשהכניס את אנטואן קונטה במקום דוד קלטינס והוא שיתף פעולה עם אריק סאבו, קלאודמיר, פול אדגר, ז'אורז'יניו ומרסל הייסטר. בבית"ר הבינו את הפאשלה רק בסביבות הדקה ה-60, מה שגרם לבן זקן להזעיק מהספסל את איתי שכטר שהחליף את קלאודמיר, אך כמובן שזה היה מאוחר מדי וההתאחדות פתחה בהליכים משמעתיים נגד המועדון שהסתיימו היום.
עוד בנושא
בית"ר ירושלים שיתפה 6 זרים, שלא כחוק: אלי טביב זעם, המנהל עשוי לשלם את המחיר
מכבי תל אביב: אור דסה לא רשום לליגה האירופית, האם יצורף עד חצות?
מטרת המפרק: מני ויצמן ישלם לפחות חלק מחובות הפועל תל אביב
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
אושרי דודאי, דובר בית"ר ירושלים, אמר לדיין עו"ד ישראל שמעוני במהלך הדיון: "העובדות אינן מוכחשות. זו עבירה ראשונה שלנו מסוג זה. עסקינן בטעות אנוש בצירוף שישה שחקנים זרים, התעשתנו מיד כשגילינו".
בנוסף נקנסה בית"ר ירושלים בסכום של 2000 שקלים בגין השלכת אבוקות מצד אוהדיה במשחק מול מכבי חיפה. מכבי חיפה מצידה נקנסה בבית הדין בסכום של 4,000 שקלים. הירוקים קיבלו קנס של 2,000 שקלים בגין השלכת כוס ואבוקות מצד האוהדים במשחק מול בית"ר ירושלים וב-2,000 שקלים נוספים בגין השלכת רימון עשן בהתמודדות מול עירוני קרית שמונה.
* קבוצות הנוער של הפועל תל אביב והפועל פתח תקווה נענשו בשני משחקי רדיוס על תנאי כל אחת ו-3,000 שקלים קנס בגין שימוש בביטויי שואה במגרשים.
