רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
נשיא אופ"א, אלכסנדר ספרין, עדכן היום (שישי) את יו"ר ההתאחדות לכדורגל עופר עיני ואת המנכ"ל רתם קמר, כי בישיבת מועצת פיפ"א בהודו, הוחלט שסוגיית חמש הקבוצות הישראליות לגביהן טענו ג'יבריל רג'וב וההתאחדות הפלסטינית כי הן משחקות בשטח פלסטיני, היא מחלוקת פוליטית בין מדינת ישראל לרשות הפלסטינית. לכן, הנושא יורד מסדר היום של מועצת פיפ"א. 
עופר עיני, יו"ר ההתאחדות, אמר לאחר ההודעה: "מדובר בהישג משמעותי נוסף, שהוא תולדה לעבודה מאומצת של ההתאחדות לכדורגל, המל"ל, משרד התרבות והספורט ומשרד החוץ וכל הגורמים האחרים שסייעו לנו. נפגשתי עם נשיא פיפ"א, ג'יאני אינפנטינו, בלונדון בתחילת השבוע והבהרתי כי הגיע הזמן לשים סוף לסכנה ולתסבוכת הפוליטית אליה מנסה רג'וב לגרור את פיפ"א. האמירה של מועצת פיפ"א היום חשובה, נכונה ואמיצה. ההתאחדות תמשיך לעשות הכל לטובת הכדורגל ותבטיח שישוחק בכל מקום. אני עדיין משוכנע שרג'וב צריך ויכול לנצל את הכדורגל כגשר לשלום בין הפלסטינים לבינינו וההצעה שלי למשחק השלום עדיין תקפה. עם זאת, לא אופתע אם רג'וב ימשיך לתקוף וינסה לפעול שוב לנידוי הכדורגל הישראלי, ולכן נמשיך להיות עירנים. חשוב לי לציין לשבח את מנכ"ל ההתאחדות, רתם קמר, ואת עו"ד אפרים ברק, שעשו לילות כימים לטובת העניין ופעלו בחכמה ובנחישות מול כל הגורמים. זהו יום טוב למדינת ישראל ולכדורגל הישראלי". 
רג'וב דרש את השעיית ישראל מפיפ"א בעקבות חברותן של אליצור עירוני יהודה, הפועל אורנית, הפועל בקעת הירדן, בית"ר עירוני אריאל, בית"ר גבעת זאב ובית"ר מעלה אדומים - הממוקמות מעבר לקו הירוק - בהתאחדות. פיפ"א דחתה את ההצעה ברוב של 73 אחוזים מול 27, אולם רג'וב הגיש עתירה נוספת. היום, כאמור, גם היא ירדה מסדר היום.



