מנור סולומון ממשיך לעורר עניין רב אצל קבוצות אירופיות בכירות. שבועיים אחרי שפורסם באיטליה על מאבק שמתחולל כביכול בין ליברפול ליובנטוס על החתמתו של הקשר בן ה-18 של מכבי פתח תקוה, הדיווח מקבל חיזוק גם ממקורות אנגליים.
על פי דיווח ב"סאן" הבריטי, ליברפול מכינה הצעה בגובה 4.5 מיליון ליש"ט על סולומון, בתקווה להקדים את הגברת הזקנה שמנסה לשים את ידיה עליו במקביל. סולומון מוצג בדיווח של הצהובון הפופולרי כ"ילד הפלא של הכדורגל הישראלי", ומפורטים הישגיו וציוני הדרך בקריירה הקצרה שלו.
בעבר פורסם כי מנצ'סטר סיטי ור.ב. לייפציג עוקבות בעניין אחרי היהלום של המלאבסים. בכל מקרה, המטרה של סולומון היא לצאת לאחת מארבע הליגות הבכירות אנגליה, ספרד, גרמניה או איטליה. במכבי פתח תקוה מקווים שיצליחו לגרום לו להישאר לפחות עד אחרי שיסיים את השירות הצבאי, אולם הוא כבר פועל כדי לקצר אותו, בהתאם לקריטריונים הקבועים בצה"ל בנוגע לספורטאי המוגדר כ"עילוי".
אחרי שבעונה שעברה הפגין רק קמצוץ מכישרונו במספר משחק מועט, העונה הפך סולומון לשחקן הרכב כמעט קבוע אצל קובי רפואה. הוא הספיק לפתוח בהרכב בשישה משחקי ליגה העונה, לכבוש שני שערים ולבשל פעמיים.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
