סיראז' נאסר חתם היום (שלישי) בהפועל עכו לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת. נאסר, שעזב את הליגה האלבנית לאחרונה, היה בשבועיים האחרונים במשא ומתן עם העולה החדשה לליגת העל, ואחרי שקיבל הצעה מעליבה, לטענתו, חזרו הצדדים למשא ומתן שהיום נסגר רשמית. בעכו מאמינים שנאסר שיצטרף מיידית לאימונים ישדרג משמעותית את הקבוצה שהתחילה את העונה בצורה מפתיעה וצברה ארבע נקודות ומחקה את מינוס שתי הנקודות שסחבה, אחרי ניצחון גדול על מכבי חיפה.
"יש לנו קבוצה צעירה ורעבה ועכשיו גם יש אופציות טובות לחילופים על הספסל", אמר גורם במועדון. "ברור לנו שהמטרה היא להישאר בליגה, אבל בניגוד למה שחשבו אנחנו יכולים לעשות את זה".
נאסר התחיל את הקריירה במכבי כפר כנא ובקיץ 2009, כשהיה בן 19, עבר להפועל באר שבע. הוא לבש את מדי הקבוצה ב-164 משחקי ליגה והבקיע 21 שערים, עד שעזב ב-2015. לאחר מכן שיחק בשורות הפועל תל אביב ובני סכנין. בסוף יוני השנה הוא חתם בשורות קוקסי האלבנית שהתמודדה במוקדמות ליגת האלופות, אך שוחרר בחלוף חודשיים.
עוד בנושא:
סטנצ'ו "ספר" שטרות בהתרסה: "הוכחנו לכולם שלא רק כסף מנצח"
ליגת העל: הפועל עכו ניצחה 0:2 את מכבי חיפה
שלומי דורה: "ניצחנו בזכות הלחימה שלנו"
רגיל (3) 278
21:45

סקוטלנד

דנמרק
קרב ישיר על המקום הראשון. ניצחון של הסקוטים והם במונדיאל, כל תוצאה אחרת ודנמרק תעפיל למונדיאל. המון לחץ אצל שתי הנבחרות אחרי משחק לא טוב שלהן, אבל הביתיות תעזור פה מאוד לסקוטים, שינצחו
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 311
21:45

שבדיה

סלובניה
משחק לפרוטוקול בלבד עבור שתי הנבחרות שלא יהיו במונדיאל. אווירה משוחררת, התקפות מספיק מוכשרות כדי לכבוש כאן לפחות ארבעה שערים יחד
יתרון (4) 126
19:30

פאניוניוס
(3.5+)

ליאטקאבליס
14 הפסדים רצופים רושמת פאניוניוס בכל המסגרות. האורחת הליטאית לא מאריות הבית, אבל בהחלט מספיק טובה בשביל להמשיך את רצף ההפסדים של היוונים


