מאבקי הדת בכדורגל נמשכים. כ-250 שחקני כדורגל מליגת העל ומהליגה הלאומית חתמו על עצומה, אותה הגדירו כ"עצומה של הרגע האחרון", על מנת שראש הממשלה לא יחתום על המשך המשחקים בשבת. בתוך 12 שעות נאספו למעלה מ-250 חתימות מצד שחקנים שמגדירים עצמם דתיים או לפחות שומרי שבת, כשבין השמות אפשר למצוא את בלם הפועל באר שבע שיר צדק, קשר מכבי נתניה ערן לוי, קשר הפועל תל אביב אביחי ידין ואת חלוץ בית"ר ירושלים איתי שכטר.
"לאורך כל ימות השבוע, אנו מתאמנים ומשחקים קשה, וכל מבוקשנו הוא לנוח עם בני משפחותינו ביום השבת, שהוא יום המנוחה הלאומי במדינת ישראל. שחקנים צריכים לנוח בשבת כדי להטעין מצברים ולצבור כוחות לאימונים ולמשחקים מוצלחים על המגרש במהלך כל השבוע. בבקשה ממך, אל תפגע בזכות היסוד הבסיסית שלנו כעובדים הזכאים ליום מנוחה שבועי, שהוא הבשורה ההיסטורית הכבירה שהעם היהודי הביא לאומות העולם!".
ההודעה הוצאה מטעם משרד הפרסום החרדי של קובי סלע, שמייצג את השחקנים בסוגייה הזו מבחינה תקשורתית.
יתרון (5) 33
19:00

מכבי ראשון לציון

בני הרצליה
(1+)
ראשון לציון עברה סריית משחקים קשה עם הפסדים להפועל ת"א, ירושלים ומכבי ר"ג, וניצחה את ב"ש. בסה"כ היא נראית טוב והיא פוגשת קבוצה במשבר ענק, עם 7 הפסדים רצופים. קשה לראות את ההרצליינים החלשים מתעלים פה. ראשל"צ עם האנרגיות תנצח
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.


