מחזיק זכויות הניהול של בית"ר ירושלים אלי אוחנה ושרון מימר נפגשו הערב (שלישי) בניסיון להגיע להבנות על התרת חוזהו של המאמן. על פי החוזה של מימר, אם יפוטר הוא אמור לקבל משכורת עד תום העונה, ואם ימצא קבוצה אחרת, בית"ר תצטרך להשלים את שכרו. ייתכן כי שני הצדדים יגיעו להבנות על פיצוי כספי של מספר חודשים עוד הערב.
למימר, כאמור, יש חוזה עד סוף העונה וכרגע נראה שהוא יסרב להסתפק בפיצוי חלקי. בבית"ר ינסו לשכנע אותו לוותר על חלק מהכסף והצפי הוא שזה יהיה סלע המחלוקת העיקרי ביומיים-שלושה הקרובים.
אם בית"ר תיפרד אכן ממימר, מי שצפוי להחליפו הוא גיא לוי שאימן את הקבוצה לפני כשנתיים - מינואר 2015 ועד תום העונה. לוי לא הגיע להבנות כספיות עם טביב בסיום אותה עונה, אך מאז יושרו ההדורים בין השניים ועושה רושם שהכל מוכן לחזרתו.
עוד בנושא:
גם אלי אוחנה השלים: בית"ר ירושלים ומימר עוברים לשלב הפיצויים
יוסי בניון: "אם לא הייתי מחמיץ את הפנדל, הייתי כנראה במכבי תל אביב"
לוריין לבית"ר ירושלים: מסכימים לשחרר את לינדזי רוז
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.