אלי אוחנה צפוי להתמנות היום (חמישי) לחבר הנהלת ההתאחדות לכדורגל. אוחנה שצריך עדיין את האישור הפורמאלי של הנהלת ההתאחדות למינויו יחליף בתפקיד את אלי טביב שכבר שנה למעשה אינו מכהן כחבר הנהלה בהתאחדות ושום גורם לא החליף אותו מאז.
משה דמאיו ששימש כמנכ"ל בית"ר ירושלים ימשיך להיות חבר הנהלה בהתאחדות ללא קשר לבית"ר ירושלים והוא ישמש כיושב ראש ועדת הנוער של המוסד.
עוד בנושא
הפועל באר שבע: פקהארט נחת, צפוי לחתום היום ל-3 שנים
מכבי חיפה: "אפשר להפסיד, אבל לא ככה. נראינו קטסטרופה"
המשחק של בית"ר ירושלים מול פלובדיב ישודר בצ'רלטון, בלם לוריין מתקרב
רגיל (2) 134
19:00

הפועל חדרה

מכבי הרצליה
חדרה אחרי מבוכה גדולה מאוד אחרי הדחה מול שדרות. מסוג המשחקים שיכולים לפגוע קשות בקבוצה. הרצליה רצה טוב העונה, והיא אחרי 2 ניצחונות חוץ רצופים וללא הפסד מאז אוגוסט. הרצליה אמורה לנצח פה
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
כמו כן צריכים בהתאחדות להחליף בקרוב, אולי אפילו עוד היום, על היועץ המשפטי החדש שיחליף את עורך הדין אפרים ברק.
החמישה שהגישו מועמדות לתפקיד הם: עורכי הדין אשר שור, ערן שמעוני, יפתח אבן צור, אייל יפה ואייל אברמוב. כל החמישה הוזמנו אתמול לראיונות בפני יושב ראש ההתאחדות עופר עיני, המנכ"ל רותם קמר והגזבר דודי גיל.


