יוסי מזרחי הצטרף למחנה האימונים של מ.ס. אשדוד בסלובניה והערב (שני) יעביר את האימון הראשון שלו לצד רוני אוואט. מזרחי הבהיר בשיחות שקיים עם ראשי הקבוצה בטרם המריא לסלובניה אתמול שהוא מעוניין לשמש בעונה הקרובה כמנהל המקצועי של מחלקת הנוער כפי שסוכם איתו מלכתחילה וכי הוא מקווה שבימים הקרובים יוחלט על מאמן אחר, כך שאחרי מחנה האימונים הוא ישוב לארץ ויחזור למחלקת הנוער.
"הימצאותו של יוסי במערכת איפשרה לנו שקט וזמן כדי לחשוב על המאמן הנכון", הבהירו הבוקר באשדוד. "ברגע שעמיר תורג'מן לא לקח את התפקיד, הוחלט לקחת פסק זמן למחשבה על המועמד הכי מתאים ועד שזה יקרה יוסי יהיה עם הקבוצה ויעשה את התפקיד שהוא מכיר מצוין כבר כל כך הרבה שנים". יחד עם זה היו כאלה שאמרו שאם בקבוצה יתקשו להחליט על מאמן אחר, יתכן שינסו לשכנע את מזרחי לקחת על עצמו בכל זאת את הקבוצה בעונה הקרובה.
רגיל (7) 235
19:30

ר.ב לייפציג

באייר לברקוזן
משחק צמרת בין שתי קבוצות שדוגלות בכדורגל התקפי ומהיר. לברקוזן נראית מעט יותר מאוזנת, אך הביתיות של לייפציג הופכת את המשחק הזה לכזה שיכול ללכת לכל כיוון
רגיל (7) 258
19:30

טוטנהאם

ליברפול
המשחק המרכזי של המחזור. ליברפול מגיעה כפייבוריטית בזכות כושר התקפי עדיף, בעוד טוטנהאם תנסה לנצל את הביתיות והמהירות של שחקני האגף כדי להפתיע במתפרצות.
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
הבוקר קיבלו השחקנים חצי יום למנוחה ולקניות ורובם יצאו צפונה וחצו את הגבול לאוסטריה לאחד ממרכזי הקניות הגדולים. באשדוד פתחו את המחנה רק לפני כמה ימים, אבל יש לקבוצה כבר ארבעה פצועים שאתמול לא שיחקו במשחק האימון הראשון שקיימה הקבוצה במחנה מול ראדומלייה הסלובנית. הברזילאים הבלם פבריסיו סילבה והחלוץ מאוריסיו פצועים בשריר, וגם חן עזריאל ותום מונד נעדרו אתמול בשל פציעות מסוג אחר.
באשדוד סיפרו הבוקר כי הצוות הרפואי של הקבוצה מאמין שהוא יוכל להכשיר לפחות שניים מבין הארבעה כדי שיחזרו להתאמן ויוכלו להשתתף במשחק האימון המסקרן שתערוך מחר מ.ס. אשדוד במחנה מול בשאקשהיר הטורקית שסיימה כסגנית האלופה בעונה שעברה.


