בווידאו: אוהדי בית"ר חוגגים באימון הפתיחה
הטירוף בבית"ר ירושלים לקראת המשחק מחר (חמישי) מול בוטב פלובדיב הבולגרית (21:00, ספורט2) באצטדיון המושבה במוקדמות הליגה האירופית נמצא בעיצומו. באימון הקבוצה אתמול דיברו השחקנים על כך שהכרטיסים אזלו והחלו להיכנס לאדרנלין לקראת המשחק. שחקן בכיר בקבוצה אמר: "אנשים לא מבינים כמה קשה מנטאלית היה במשחק הראשון של העונה נגד ושאש, לשחק בבית בלי קהל. מחר כל האנרגיות יהיה אחרות לגמרי. כולם כבר מוכנים לעלות ולשחק, למרות שצריך לתת הרבה כבוד ליריבה ולהיות זהירים".
עוד בנושא
בית"ר ירושלים צפויה למלא את המושבה, הקבוצה לא תהנה מרווח גדול בשל עלויות האבטחה
כוכב פלובדיב כועס ורוצה לעזוב: הבולגרים סירבו למכור את עומאר קוסוקו לטורקיה וחוששים שדעתו תוסח
הפועל באר שבע: איינבינדר צפוי לפתוח, בכר יעלה עם חלוץ בודד?
המאמן שרון מימר עדיין מתלבט בנוגע להרכב ולמערך, והאם מתאים לקבוצה לפתוח עם שלושה בלמים. נגד ושאש מימר פתח במערך הזה היות וגם ההונגרים פתחו בצורה דומה. כעת ייתכן כי דוד קלטינס יועבר לקישור. בכל מקרה, אם מימר אכן יבחר לפתוח עם שני בלמים, דן מורי וטל כחילה צפויים לפתוח.
מימר אמר אתמול לשחקנים: "בהונגריה הייתי מאוד מרוצה, היה משחק הפוך לגמרי ממה שהיה בארץ: הייתם אגרסיביים, ראשונים לכדורים, הרבה פחות טעויות ואיבודי כדור, באתם מרוכזים וככה אתם צריכים להמשיך להיראות". המאמן הציג לשחקנים את הפערים בכל הפרמטרים בין המשחקים. לדוגמה, במשחק בהונגריה בית"ר רשמה 17 איבודי כדור, לעומת 40 במשחק בארץ.
בשל עומס הסגל, בעיקר בתפקידי הקישור וההתקפה, בבית"ר כבר קיבלו החלטה שלאחר שיסתיימו המשחקים במסגרת האירופית הם יקבלו את הבקשות של לפחות שני שחקנים להשאלה או שחרור. ברגע שיגיע חלוץ זר או ישראלי, אבישי כהן אמור לקבל שחרור, וכמו כן אחד הקשרים. בבית"ר אמרו: "הלוואי ונגיע לשלב הבתים ונצטרך את כולם".
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
אגב, מי שהגיע לבית וגן אתמול אחרי שנים הוא רונן חרזי, שהתאמן במתחם יחד עם נבחרת ישראל למכביה. חרזי קיבל מאיש המשק מאיר הרוש חולצה ממוסגרת ונראה היה שהתרגש מאוד לחזור למקום בו החל את הפריצה שלו ככדורגלן. חרזי הגיע לבית"ר בעונת 93\92 מהפועל רמת גן לאחר שבית"ר עלתה לליגת העל. בעונתו הראשונה זכה חרזי עם בית"ר באליפות ונבחר לכדורגלן העונה ומכאן הקריירה שלו המשיכה עד לנבחרת ולאירופה.
היום תערוך הקבוצה מסיבת עיתונאים ואימון מסכם במושבה. מחר לראשונה יהיה ביציעים תצוגות עידוד משני צדי המגרש כאשר אל מול התצוגה של "לה פמיליה" ביציע המזרחי תעלה תצוגה של ארגון ה"LIONS GATE" ביציע המערבי. בבית"ר מברכים על המיזם וחושבים כי הוא רק יוסיף צבע, מה גם שהארגון החדש חרט על דגלו כי הוא נגד אלימות וגזענות.