רן בן שמעון הגיע הבוקר (חמישי) לאימון מ.ס. אשדוד על מנת לשוחח עם שחקני הקבוצה ואנשי הצוות שלו ולהיפרד מכולם באופן רשמי. בשבוע הבא ימריא בן שמעון לקפריסין, שם יחל באופן רשמי את עבודתו כמאמן הנבחרת המקומית לאחר שאתמול מונה לתפקיד.
המאמן העוזב אמר לשחקניו: "אני עוזב בהרגשה לא הכי נעימה, נקשרתי מאוד למועדון, אשאר אוהד של מ.ס. אשדוד. החלטתי לעזוב כי מדובר באתגר גדול מאוד בחיים שלי. אם לא היה מדובר בסדר גודל כזה, של אימון נבחרת קפריסין, לא הייתי מוותר על אשדוד. נקשרתי לאנשים במועדון ולשחקנים. אני מצטער ומתנצל בפני השחקנים שהבאתי על כך שאני עוזב עכשיו. אני יכול רק להודות לצוות שלי, לשחקנים ולהנהלה. אני אמשיך לעקוב אחריכם ואחזיק לכם אצבעות בכל משחק".
לאחר מכן הוסיף בן שמעון:"פרידה קשה. בדרך כלל נפרדים ממקומות שלא הולך בהם, אבל באשדוד הכל הלך, מקום שנתן לי הרבה מאוד. היה לי כיף גדול לעבוד כאן, אני אוהב את האנשים ונקשרתי אליהם. מאמין שעוד אחזור למועדון הזה".
על ההצעה מקפריסין: "ההצעה מקפריסין הייתה הפתעה. התקשרו ואמרו שמעריכים אותי. חשבתי שזה אתגר גדול, ביקשתי מאשדוד והם אפשרו לי לעשות את המעבר ואני שמח מאוד. זה אתגר וכבוד מאוד גדול עבורי. אני מאוד רוצה להצליח שם".
על הקבוצה שנשארת לאחר עזיבתו: "אני משאיר באשדוד קבוצה של חבר'ה מדהימים. מקצועית הם ווינרים גדולים שצריכים להאמין בעצמם ואני סומך על מי שמוביל את המועדון הזה".
עוד בנושא:
מ.ס אשדוד פנתה לאלי גוטמן, שממתין להצעה מחו"ל ונוטה לסרב
רן בן שמעון מונה באופן רשמי למאמן נבחרת קפריסין
הפועל רעננה: ז'ורדן פושה הגיע להבנות כספיות ונמצא על סף סיכום
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(3+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
יתרון (4) 322
20:55

הפועל ירושלים

אליצור נתניה
(15+)
הפועל ירושלים מגיעה אחרי שני הפסדים לא נעימים להרצליה ובאר שבע בחוץ. נתניה לא מספיק טובה, פשוט כך. אין לירושלים את הפריבילגיה לזלזל במשחק הזה במצבה הנוכחי, והיא תביס את האורחת החלשה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
במ.ס. אשדוד עדיין לא קיבלו החלטה לגבי זהות המאמן שיחליף את בן שמעון, זאת לאחר שאלי גוטמן סירב אתמול להצטרף לקבוצה, בטענה שהוא רוצה לחכות להצעה מחו"ל. שמו של עמיר תורג'מן עלה וכמי שגדל באשדוד הוא תמיד מהווה אפשרות, אולם טרם התקבלה החלטה סופית בנושא.
מי שימשיך בשלב זה להעביר את האימונים הוא עוזר המאמן רוני אוואט, שמעוניין לקבל צ'אנס מחודש כמאמן ראשי לאחר ששימש בתפקיד בתחילת העונה שעברה. גם האפשרות שיוסי מזרחי שוב יוזז מהניהול המקצועי של מחלקת הנוער לאימון הקבוצה הבוגרת קיימת, אולם מזרחי מעדיף להתמקד במחלקה הצעירה ומהלך כזה הוא בעדיפות משנית.
בכל הקשור לפיצוי שבן שמעון אמור להעביר לאשדוד על התרת חוזהו (החזיק בחוזה לעונה הקרובה), הבוקר נודע כי המאמן הציע לוותר על המשכורת המגיעה לו בגין חודש יוני ואותה הוא אמור היה לקבל בימים האלה. מעבר לכך התחייב בן שמעון, כפי שפורסם כאן אתמול, לפצות את הקבוצה אם אשדוד תתעקש על כך, כאשר הסכום הכולל עליו מדובר הוא 75 אלף יורו.


