טל בן חיים החלוץ, דור מיכה ואבי ריקן עדיין לא החלו להתאמן עם מכבי תל אביב בשל פציעות ובמועדון מטילים ספק באשר לכשירות שלהם לסיבוב הראשון במוקדמות הליגה האירופית, בעוד 13 ימים. במכבי תל אביב היה מי שאמר הבוקר: "העבירו ביקורת על הפצועים שלנו בהקשר של הנבחרת והיו כאלה שגם העזו לדבר על התחמקות. והנה התחלנו להתאמן ביום רביעי וכל השלושה עוד לא עושים סימן שהם חוזרים".
בן חיים שאמור לפתוח את חוזהו בקרוב תמורת ביטול סעיף השחרור, נפצע בגמר גביע המדינה באזור הברך, החמיץ את משחק הנבחרת מול אלבניה ומאז כאמור לא שב לאיתנו. מיכה היה פצוע עוד לפני גמר הגביע ולמרות מנוחה ארוכה עוד לא יכול להתאמן. ריקן נפצע עם פתיחת האימונים של הנבחרת וגם הוא עדיין מטופל ולא מתאמן. במכבי תל אביב מקווים שהצוות הרפואי של הקבוצה יצליח להכשיר לפחות אחד או שניים מהם, שכן לקבוצה סגל שחקנים מאוד דליל לפתיחת המשחקים באירופה.
מכבי תל אביב תמריא למחנה באוסטריה ביום ראשון לפנות בוקר ותקיים בשבוע הבא שני משחקי אימון מול קבוצות סלובקיות בימים שלישי ושבת. אוסקר סקאריונה ממנו מקווים במכבי תל אביב להשתחרר, אמור לנחות בארץ מחר ולצאת עם הקבוצה למחנה. וידאר קיארטנסון יצטרף אל השחקנים רק באוסטריה מחרתיים.
אתמול פורסמה בטורקיה ידיעה לפיה פרדראג ראיקוביץ' מבוקש בקייסריספור, אבל במכבי תל אביב טענו כי לא ידוע להם על כך. השוער הסרבי צפוי להצטרף למחנה של מכבי תל אביב רק ביום חמישי כמו טל בן חיים הבלם שיחתום על חוזהו החדש בקרוב. גם יתר שחקני הנבחרת ינחתו באוסטריה לקראת יום חמישי. מדובר באיתן טיבי, אלי דסה ואייל גולסה.
יוסי בניון עדיין לא קיבל הצעה כספית ממכבי תל אביב. הקשר הוותיק נמצא בחופשה משפחתית ומחכה קודם לשמוע מה מכבי תל אביב מציעה לו בטרם יקבל החלטה אם להישאר.
בסביבתו של עומר אצילי מעידים כי הוא כבר מאוד רוצה להצטרף לאימונים אך עניין קטן שנשאר בין מכבי תל אביב לגרנאדה מונע זאת בינתיים.
רגיל (1) 30
13:30

ורונה

פארמה
גם ורונה וגם פארמה שקועות בתחתית הטבלה, פתחו רע מאוד את העונה ובעיקר - מתקשות להשיג נקודות. במפגש ישיר ביניהן אין פייבוריטית אמיתית כשאף אחת לא טובה מהשנייה. תיקו
רגיל (1) 88
16:00

לידס

אסטון וילה
לידס, שמדורגת במקום ה - 16, תארח את אסטון וילה שנמצאת במקום השישי ומציגה יכולת טובה, אך מתקשה במשחקי החוץ עם ניצחון אחד בלבד. בהתחשב בזה נראה שמצפה לנו משחק מאוזן, ולהערכתי הוא יסתיים בחלוקת נקודות.
יתרון (1) 149
18:00

הפועל גליל עליון
(4+)

בני הרצליה
גליל היא הקבוצה ההתקפית החלשה בליגה עם מעט יותר מ 70 נקודות למשחק. להרצליה התקפה מהטובות בליגה והיא בכושר מעולה.
רגיל (1) 183
18:30

סט. פאולי

אוניון ברלין
שבעה הפסדים רצופים ספרה סט. פאולי לפני היציאה לפגרה כשהיא מתחת לקו האדום, אבל היום היא מארחת את אוניון ברלין שהשיגה רק 5 נקודות יותר ממנה ומתקשה מאוד בחוץ. אין הרבה משחקי בית שסט. פאולי חייבת לנצח - את המשחק הזה היא יודעת שהיא חייבת
רבע ראשון (1) 270
20:55

מכבי תל אביב

הפועל חולון
(2+)
מכבי תל אביב ניצחה בכל תשעת משחקי הבית האחרונים מול חולון אבל היא מגיעה למשחק לחוצה מאוד. חולון בכושר טוב יכולה לנצח ולהכניס את מכבי למשבר לא פשוט.
רגיל (1) 283
21:45

אינטר

מילאן
אינטר תארח את הדרבי כשהיא מוליכה את הטבלה, בעוד מילאן מגיעה מהמקום השלישי ובפער של שתי נקודות בלבד. זהו מפגש לוהט ומאוזן במיוחד, וכפי שזה נראה, המשחק צפוי להיות צמוד מאוד. להערכתי, הוא יסתיים בתיקו.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 286
21:45

אינטר
(2.5+)

מילאן
שימו לב: מתוך 11 משחקים של אינטר העונה, נכבשו ב 8 משחקים מעל 2.5 שערים. בששה מ11 משחקים של מילאן נכבשו גם מעל 2.5 שערים.


