הנהלת בני סכנין הודיעה לחלוץ עידן שמש שהיא מתכוונת לממש את האופצייה עליו. לקבוצה היה עד מחר (חמישי) להחליט אם לעשות כן ולאחר שהמאמן החדש ז'אירו סווירסקי נתן את הסכמתו, קיבל שמש את ההודעה. כעת החלוץ וראשי המועדון ייפגשו כדי לדון בפרטים מהחוזה, אך ההערכה שהדברים יסתדרו ושמש ימשיך לעונה נוספת במועדון.
מלבד שמש, בקבוצה רוצים מאוד את ישראל זגורי. הקשר קיבל הצעה מסכנין, שמקווה לסגור את העסקה בתקופה הקרובה. שחקן נוסף שנמצא על הכוונת הוא מוחמד כליבאת, שכיכב בשורותיה לפני מספר עונות. כליבאת סיים את העונה בהפועל רעננה ובסכנין קבעו איתו לשבת בקרוב כדי לנסות לסכם על חזרתו למועדון.
אשר לזרים, סכנין נמצאת במשא ומתן עם שני שחקנים שסווירסקי מעוניין מהם מאוד. בימים האחרונים החלו גורמים המקורבים לוויליאם סוארס להציע אותו לאנשי סכנין. הברזילאי לא בתוכניות של הפועל באר שבע והמאמן החדש יצטרך להחליט האם הוא מעוניין בבלם נוסף, שכן יש לו את אברהם פאס, סארי פלאח ומארון גנטוס.
בסכנין יחלו את ההכנות לעונה הבאה בשני ביולי, כשהמטרה היא לצאת למחנה אימון בפולין. בניגוד לעונות האחרונות, בקבוצה מתכוונים להתאמן במגרש האימונים החדש שנבנה בעיר ולא באצטדיון עצמו.
עוד בנושא:
בני סכנין הציגה את ז'אירו סווירסקי. גבריאל לימה עשוי להצטרף לצוות
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם