בבית"ר ירושלים עושים מאמצים לצרף את החלוץ אלי אלבז עד לתחילת האימונים. בשלב זה ישנם פערים בין אלי טביב ליואב כץ בנוגע לדמי ההעברה של השחקן, אך בבית"ר מאמינים כי הצדדים יגיעו לעמק השווה בשבוע הקרוב והחלוץ יצטרף למועדון. אם אלבז יצורף יחד עם ברק יצחקי, עשויים בבירה לוותר על חלוץ זר.
משה דמאיו, שסיים את תפקידו במועדון ומוחלף על ידי אלי אוחנה, נפרד מהעובדים בבית וגן לאחר שנה אחת בתפקיד. אלי טביב שוחח עם דמאיו לפני החג והבהיר לו את החלטת המועדון. בשלב זה לא יהיה אדם במשרת מנכ"ל במועדון, כאשר הסמכויות של דמאיו יחולקו בין מספר אנשים, חלקן אף יועברו לאוחנה.
עוד בנושא:
בית"ר ירושלים: ניסיונות לשדך את יוסי בניון לקבוצה
בית"ר ירושלים הודיעה רשמית: אלי אוחנה יקבל את זכויות הניהול
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
אוחנה עצמו יצא לחופשה פרטית ובתחילת השבוע הבא צפוי להתחיל לעבוד באופן רשמי. במידה וג'ורדי קרויף יישאר במכבי תל אביב, אוחנה צפוי לשבת איתו ואולי אף גם עם ג'ק אנגלידיס בנוגע לקשר שלומי אזולאי.
פיזיותרפיסט המועדון, תומר בסן, עוזב את המועדון וצפוי לעבור למכבי חיפה. בסן נחשב לדמות מאוד מוערכת ואהודה בקרב השחקנים ואנשי המועדון, אך בחר להתקדם מקצועית וכלכלית.