אחרי שחגיגות הזכייה בגביע המדינה שככו, הוועד המשותף לארגוני האוהדים בבני יהודה שלח מכתב להתאחדות לכדורגל ולמנהלת הליגה בעניין התנהלות המועדון תחת הבעלים ברק אברמוב. במכתב שהועבר לידי יו"ר ההתאחדות עופר עיני ויו"ר המנהלת אורן חסון, כתבו האוהדים: "מאז הפך ברק אברמוב לבעלים, התפרסמו אין סוף פרסומים באשר להתנהלותה הקלוקלת של חבורת האנשים שמנהלת את המועדון. לבם של האוהדים נחמץ לנוכח ההרס השיטתי של תדמית הקבוצה והמועדון... לאורך כל השנה הוצף הרחוב הספורטיבי בסיפורים ושמועות על מעורבות גורמים זרים בניהול הקבוצה, לרבות מעורבות בשוק ההימורים הבלתי חוקיים".
במכתב צוין תחקיר וואלה! ספורט בעניינו של אלירן עובד, עבריין מורשע המעורב בניהול בני יהודה ומי שאף הוצג במעמד הגמר כעובד המועדון וזכה לקבל מדליה מנשיא המדינה, וכן ראיון לרדיו תל אביב בו המאמן לשעבר ניסן יחזקאל טען כי גורמים שאינם קשורים לקבוצה איימו עליו בנוגע לקבלת ההחלטות המקצועיות בקבוצה.
"נדהמנו להבין כי הן ההתאחדות לכדורגל והן מנהלת הליגות אינן נוקטות עמדה כלשהי לנוגח הפרסומים הנ"ל", כתבו. "ייתכן שפרסומים והצהרות כאלה יישארו ללא מענה? אנו קוראים לכן לנקוט בכל האמצעים העומדים לרשותכם כדי לחקור מקרוב את האירועים, לרבות קריאה מפורשת למשטרת ישראל לחקור האם אוים המאמן כפי שטען".
אנטוניו מרשיץ' יוקפא
אם לא מספיק גל המחאות נגד ההנהלה מאז שפדרו גלבאן עזב את הקבוצה וחתם בהפועל תל אביב, נראה כי המלחמה הבאה בשכונה תהיה בין ההנהלה לבין אנטוניו מרשיץ'. לוואלה! ספורט נודע כי הנהלת בני יהודה מתכננת להקפיא את השחקן מתוך כוונה שהוא יוותר על חוזהו לשנתיים הבאות, בעלות של 260 אלף דולר. כרגע אין בכוונת הקשר לוותר והוא מתכוון לחזור לארץ ולהתחיל להתאמן עם הקבוצה באופן סדיר. חשוב לציין, כי אם הנהלת בני יהודה תחליט להקפיא את השחקן היא אמורה להפקיד את חוזהו מראש במזומן בבקרה התקציבית.
בכל מקרה, במועדון יש כוונה לבצע קיצוץ בתקציב, למרות שרוב השחקנים מהעונה שהסתיימה לא אמורים להמשיך בעונה הבאה. שניים שכן אמורים להצטרף הם המגן בן תורג'מן מהפועל באר שבע ויובל אבידור מבני סכנין. השניים נמצאים במגעים עם המאמן יוסי אבוקסיס שמעוניין להחתימם.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית תאומנם מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את הטבלה בליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי ולדעתי אנחנו נראה כאן התמודדות שקולה עם סיכוי טוב לתיקו ב90 דקות


