מנהלה המקצועי של מכבי תל אביב, ג'ורדי קרויף, כבר מחזיק בחלופות לעמדת המאמן, אבל הוא עוד לא קיבל אור ירוק ממיטש גולדהאר להתקדם עם אחד מהם. עד משחק הגביע אמש (חמישי) הייתה בצמרת מכבי תל אביב תמיכה בהחלפת המאמן, אם כי ג'ק אנגלידיס עוד ניסה להוביל מהלך להשארתו מתוך אמונה שכרגע מכבי תל אביב צריכה יציבות, אבל היכולת הכל כך חלשה אמש, הכניסה לדריכות גדולה את כל המערכת ובתוכה גם את קרויף שלא יודע כעת מה גולדהאר מתכנן בעבורו. "הכל אפשרי כעת כולל סיום דרכו של ג'ורדי. מיטש חייב לעשות סדר ולהודיע מה הוא החליט באופן דחוף", אמרו במועדון.
במכבי תל אביב יש חילוקי דעות בנוגע לאותן שיחות שקיים אנגלידיס עם חלק מהשחקנים ובהן גם שאל את דעתם על המאמן. מצד אחד, יש החושבים שזו היתה טעות לערב את השחקנים ולשאול אותם על המאמן, ולראיה מאז המקרה הקבוצה הפסידה בשלושה משחקים. אבל יש גם אחרים, שחושבים שהדבר מקובל בכל העולם ששחקנים נשאלים על מאמנים. "זו היתה טעות לשאול את השחקנים מה דעתם על המאמן", אמר גורם במועדון שחושב שזו היתה טעות קשה. "זה מתאים לבנקים ולא לקבוצת כדורגל. זה מזכיר את ימי האריס מדוניאנין, שאז שאלו אותו מה דעתו על מוטי איוניר וברגע שהוא אמר למיטש שאיוניר נחש, נגמר הסיפור של איוניר בקבוצה".
בסביבתו של קרויף אמרו הבוקר שבאופן פרדוקסלי הוא מרוצה מדבריו של וידיגאל: "ליטו הסיר את האחריות של ג'ורדי לכישלון שלו. ברגע שהוא אמר שמיטש הביא אותו, אז בפועל ג'ורדי לא אחראי לבחירה השגויה. אבל האמת היא שאלה שטויות. ג'ורדי היה קשור לגמרי להבאה של ליטו. ברור שמיטש הוא הבוס והוא זה שקובע, אבל אם ג'ורדי לא היה מאשר את ההחתמה, מיטש לא היה מצרף את ליטו".
עוד בנושא:
פיצוץ בין קרויף לווידיגאל, גולדהאר יכריע מי יישאר
ג'ורדי קרויף עשוי לעזוב את מכבי ת"א: "לא יודע מה יקרה בעונה הבאה"
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו



