מכבי תל אביב סיימה את ה-1:1 נגד בית"ר ירושלים בטדי עם אכזבה גדולה בעקבות העובדה שהפועל באר שבע ניצלה זאת כדי להגדיל את הפער ממנה לשמונה נקודות. כשנותרו 15 נקודות בקופה ולאלופה מאזן מושלם מאז פתיחת הפלייאוף, סגניתה תזדקק לקאמבק מהולל כדי לשוב.
האכזבה הערב לא הייתה רק קבוצתית. וידאר קיארטנסון שנראה שפוף אחרי שלא פתח בהרכב, ירד לחדר ההלבשה מיד עם סיום המשחק ולא הלך להודות לאוהדים ביחד עם שאר חבריו לקבוצה.
עוד בנושא:
בית"ר ירושלים ומכבי תל אביב נפרדו ב-1:1
מימר: "הוכחנו שאנחנו יכולים להתמודד מול קבוצות מצוינות"
מאמן מכבי תל אביב ליטו וידיגאל אמר בסיום: "לא נוותר, נמשיך לעבוד חזק בכל אימון, נמשיך להילחם בכל המשחקים שיש לנו עד סוף העונה. זה לא נכון ששיחקנו לא טוב היום, לא הצלחנו לכבוש, אבל היו לנו הרבה מצבים. השחקנים עבדו קשה, אבל לא הצלחנו לנצל את המצבים. השחקנים נתנו הכול".
וידיגאל הוסיף: "השתפרנו מאוד, אני כאן כבר חודשיים ואנחנו משתפרים. אנחנו צריכים להשתפר, אבל אנחנו בדרך הנכונה. התחילו את העונה כאן לא טוב, עשו טעויות ואיבדו הרבה נקודות, עכשיו אנחנו משחקים טוב יותר. יש לנו עדיין אפשרות לזכות באליפות. מהזמן שאני כאן, עשינו עבודה טובה, ניצחנו אולי 10 פעמים, עשינו תיקו אחד והפסדנו פעם אחת. אם זה היה מתחילת העונה, היינו זוכים באליפות".
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
פלייאוף עליון
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 הפועל באר שבע36 26 7 3 18-73 85 2 מכבי תל אביב36 22 6 8 28-61 72 3 בית"ר ירושלים36 16 12 8 36-53 60 4 מכבי פתח תקוה36 15 11 10 34-42 56 5 בני סכנין36 13 9 14 46-32 48 6 מכבי חיפה36 12 9 15 41-34 45