הפועל באר שבע ערכה היום (חמישי) את מסיבת העיתונאים לקראת המשחק נגד בני סכנין ביום שבת בשעה 20:15. הקבוצה מבירת הנגב תנסה להשיג ניצחון שמיני ברציפות, אבל כבר איבדה העונה נקודות באצטדיון דוחא (0:0) בתחילת ינואר. ניב זריהן שהחלים מפציעה וחזר לאימונים, עשוי להיכלל בסגל. מוחמד גדיר שלא לא מרוצה מהירידה במעמדו, מקווה לקבל דקות משחק בעצמו.
לקראת המשחק הקרוב והשבוע, שיכלול שלושה משחקי חוץ רצופים, אמר בכר: "הדבר הכי חשוב הוא להתרכז במשחק הקרוב ולא לחשוב יותר מדי קדימה, על כל שלושת המשחקים. לא ניצחנו בסכנין העונה, היה קשה אצלם ויכולנו גם להפסיד. לא סתם הם בפלייאוף העליון. אנחנו יודעים שכל משחק שעובר וכל ניצחון, הסיכויים שלנו גדלים להגיע למטרה. אם לא ננצח את המשחק הזה, לא עשינו כלום. נעלה עם ההרכב הכי חזק ואז נעשה את השיקולים. כרגע אין עומס, רק אחר כך יהיה".
על חתימתו של מהראן ראדי לעונה נוספת אמר המאמן: "אני שמח שמהראן נשאר איתנו לפחות עוד שנה. כולם רואים את התרומה שלו לקבוצה. זה מעבר לתרומה מקצועית. הוא מביא הרבה מהניסיון שלו, הוא מעבר לעוד שחקן, הוא כמו מאמן על המגרש. לי כמאמן זו חוויה מאוד גדולה שיש שחקנים כמוהו ואני שמח שהוא נשאר".
על מאור בוזגלו וניב זריהן הוסיף בכר: "אני שמח שבוזגלו עלה מהספסל בשני המשחקים האחרונים והיה טוב. זה מצוין ששחקנים נכנסים ועוזרים לקבוצה לנצח. הרבה שחקנים נמצאים בכושר טוב וזה מעודד, בטח בשלב כזה של העונה. ניב זריהן חוזר לאימונים ובימים הקרובים נדע אם הוא יכול להתלבש למשחק".
מהראן ראדי אמר: "יש לי תפקיד מוגדר, קשר 50-50 ואני מנסה לעבוד לפי הוראות של המאמן. אני צריך לעשות את העבודה הטקטית שלי וחלק מזה זה שערים ובישולים ואני מנסה להשתדרג בזה בכל שנה ולתת מספרים שיעזרו לקבוצה. אף פעם לא הסתכלתי על עצמי ככוכב. אני לא שחקן טניס שמסתכל רק על עצמו. אני רוצה להיות אחד מהצוות. התקשורת היא זו שמחליטה מי כוכב ומי לא. אני נהנה מהמצב שלי".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
פלייאוף עליון
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 הפועל באר שבע36 26 7 3 18-73 85 2 מכבי תל אביב36 22 6 8 28-61 72 3 בית"ר ירושלים36 16 12 8 36-53 60 4 מכבי פתח תקוה36 15 11 10 34-42 56 5 בני סכנין36 13 9 14 46-32 48 6 מכבי חיפה36 12 9 15 41-34 45
