רגיל (2) 126
19:30

טורינו

קומו
שתי הקבוצות עם 11 תוצאות תיקו משותפות אחרי 11 מחזורים, קומו עשתה 6 כאלו, טורינו 5. שתיהן מגיעות בפורמה זהה למשחק הזה ובסך הכל מדובר בשתי קבוצות מאוד דומות. תיקו
יתרון (2) 300
22:00

מנצ'סטר יונייטד

אברטון
(1+)
יונייטד יצאה לפגרה בכושר טוב בסך הכל, עם חמישה משחקים ללא הפסד והתקפה שכובשת לא מעט. אברטון מתקשה מאוד בחוץ העונה, ובאולד טראפורד היא מתקשה באופן מסורתי. המארחת תנצח כאן ביותר משער אחד
בלם מכבי פתח תקוה אליסון דוס סנטוס חזר היום (ראשון) לאימונים, זאת לאחר שהתנצל בפני השחקנים בעקבות התקרית החמורה עם לירוי צעירי. כרגע לא ברור האם קובי רפואה יחליט לשתפו במשחקים הקרובים, אבל דוס סנטוס שהתאמן בסוף השבוע עם מאמן הכושר קיבל אישור לחזור. "אני מבקש סליחה מכולם, במיוחד מלירוי", אמר הברזילאי שצפוי לעבור למכבי חיפה בתום העונה.
אחרי חמישה הפסדים רצופים, קובי רפואה לא פסח על הביקורת. "מהיום, מי שיתאמן חזק ישחק, ומי שלא יישב בחוץ ולא ישחק", אמר המאמן לשחקנים. אתמול רתחו במועדון על השופט דניאל בר נתן שלא שרק לנגיעת יד של טל בן חיים בשער השני. השחקנים בחרו להתעסק פחות עם עניין השיפוט ואמרו: "הקבוצה לא נראית טוב, זה לא משנה אם בן חיים היה מבקיע או לא. אנחנו מגיעים פחות לשער ולא מניעים נכון את הכדור. נצטרך לחזור מהפגרה ולנצח את מכבי חיפה. אנחנו נמצאים במשבר".
עוד בנושא:
שינו זוארץ יוכל להמשיך במכבי פתח תקוה ומרמורק? "לא בעלים, הוא ספונסר"
