בווידאו: חיים רביבו פונה לקהל הספרדי לקראת המשחק של נבחרת ישראל בחיחון
נבחרת הנערים של ישראל הפסידה היום (חמישי) 3:0 לנורבגיה במסגרת שלב העילית לקראת אליפות אירופה. אחרי הניצחון 0:1 על הונגריה המארחת שהעמיד את שחקניו של גדי ברומר בראש בית ב' ועם עמדת זינוק מצוינת להעפיל ליורו שיתקיים בקרואטיה בקיץ הקרוב, הגיעה הפעם תבוסה שתחייב את ישראל להשיג לפחות נקודה מול רוסיה ביום ראשון.
במשחק שנערך בדבאס, נורבגיה עלתה ליתרון עם נגיחה של ארלינג הלאנד כבר בדקה ה-20 ופנדל של אמיל קלסאס בדקה ה-38, אחרי עבירה ברחבה של אור בלוריאן. הלאנד השלים צמד בדקה ה-54 ונישל את ישראל מפסגת הבית.
שמונה מנצחות הבתים תעפלנה ליורו וכך גם שבע הסגניות הטובות ביותר, כשכרגע הנבחרת ירדה למקום השני עם שלוש נקודות, לעומת נורבגיה שמובילה עם ארבע. הונגריה, שביצעה מהפך דרמטי וניצחה 1:2 את רוסיה, צמודה לישראל עם שלוש נקודות, אך מדורגת שלישית בגלל שהפסידה לנבחרת של ברומר במחזור הפתיחה. הרוסים נותרו עם נקודה בלבד.
הנבחרת הצעירה קיימה משחק ידידות בקפריסין והפסידה 1:0.