החלטתו של ג'ורדי קרויף, לפנות את כיסא המאמן במכבי תל אביב לליטו וידיגאל למרות ההצלחה בתקופתו על הקווים, הרימה לא מעט גבות. היום (רביעי) התייחס לכך ההולנדי בראיון שהעניק ל'גרדיאן' הבריטי. "תמיד אמרתי לעצמי שאסור לי להיות זה שמחליף מאמנים שאני מפטר, זה לא הדבר הנכון לעשות, זה גורם לאנרגיות שליליות", אמר.
קרויף סיפר על השפעתו של אביו המנוח, יוהאן, על ההחלטה שלקח: "אבי היה איש עקרונות והוא תמיד חזר ואמר לי שאם אני מתלבט בין החלטה אנושית להחלטה מקצועית - ללכת עם האנושית. הוא תמיד דחף אותי לכך ואני משתדל לדבוק בזה כאשר מתעוררות בי ספקות".
"היו לנו כמה משחקי חוץ קשים וחשבתי שאנחנו זקוקים לתקופת הסתגלות", סיפר על התקופה בה החליף את שוטה ארבלדזה כמאמן, "הקבוצה הייתה במומנטום שלילי, והיה קשה למאמן חדש להיכנס למערכת. לקחתי אחריות והסתכנתי. ידעתי למה השחקנים מסוגלים אז ניסיתי להחזיר את הדברים למסלולם. פסיכולוגיה משחקת תפקיד משמעותי וראיתי את זה אצל מספר שחקנים, שלקחו אחריות ושינו לחלוטין את המשחק שלהם".
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
על תפקידו כמנהל מקצועי: "בהרבה קבוצות רואים בעלים שמנהלים אותן כמו העסקים האחרים שלהם, אבל כדורגל זה לגמרי אחרת", אמר, "ההבדל העיקרי הוא שהחלטות גדולות חייבות להילקח על ידי מומחי ספורט. בלא מעט מקרים רואים מאמנים שמחתימים שישה שחקנים בקיץ, ואחרי כמה הפסדים הם מפוטרים ומי שמגיע במקומם מחתים עוד שחקנים חדשים. יש תחלופה מדהימה של שחקנים וזה כרוך בעלויות. הדבר הכי טוב עבור מאמן זה לעשות את מה שהוא טוב בו ולהשאיר למנהל המקצועי לדאוג לטווח הבינוני-ארוך".
קרויף נשאל מדוע הוא מעדיף לשמש כמנהל מקצועי ולא כמאמן. "אני שואל את עצמי את זה לא מעט, עדיין לא ממש מצאתי תשובה. אני פועל על פי האינסטינקטים שלי". ואם יקבל הצעה ממועדון גדול, באיזה תפקיד יעדיף לשמש? "אם, והדגש על אם, הצעה כזו תגיע, אעדיף להיות מנהל מקצועי. אימון בקבוצה גדולה דורש יותר ניסיון, אבל כמובן שאם מועדון כזה יתקשר אהיה פתוח להצעות".