יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
הוועדה המקצועית הארצית של איגוד השופטים החליטה כי בכל משחקי הפלייאוף בליגת העל העונה ישובץ צוות של שישה שופטים: שופט ראשי, שני עוזרים, שופט רביעי ושני שופטי רחבה.
בישיבת מנהלת הליגות הוחלט על אימוץ ההמלצה של איגוד השופטים, כאשר קבוצות ליגת העל יהיו אלה שישאו בעלויות הנוספות של שיבוץ צמד שופטים נוספים לכל משחק.
יו"ר המנהלת, אורן חסון, אמר: "אני בטוח כי ההחלטה המקצועית של איגוד השופטים תיטיב עם כל הגורמים בענף וכי היכולת של צוות השיפוט להיעזר בשופטי הרחבה תוביל לניהול מקצועי ברמה הגבוהה ביותר של משחקי ההכרעה".
יו"ר איגוד השופטים, עוזי יצחקי, הוסיף: "לאור ההצלחה המקצועית הגדולה בשילוב שופטי הרחבות במשחקי ליגת האלופות ובמשחקי הליגה האירופאית, ולאחר תקופת התנסות בחלק ממשחקי ליגת העל שהוכיחה את עצמה וסייעה רבות בדרוג רמת השיפוט וקבלת ההחלטות במגרש, אני שמח על כך שבכל משחקי הפלייאוף ישובצו שופטי רחבה שיסייע ולשופטים המרכזיים להעביר את המשחקים בצורה המיטבית".
לעונה הסדירה בליגת נותרו עוד שלושה מחזורים ואחריהם יתפצלו הקבוצות, כאשר שש הראשונות יהיו בפלייאוף העליון ושמונה האחרונות בפלייאוף התחתון.
