בעוד שבבאר שבע די השלימו עם ההדחה מהליגה האירופית אחרי ההפסד הכואב לבשיקטאש, בטורקיה חגגו עם קבוצתם את ההישג אבל גם פרגנו לקבוצה של ברק בכר, ובעיקר לקהל האדום. בטורקיה התרשמו במיוחד מהתפאורה שהכינו אוהדי באר שבע ומשלט הפריסה הענק שהוצג עם תחילת המשחק. ב'מילייט' נכתב: "גם קבלת הפנים המדהימה והייחודית שהישראלים הכינו לבשיקטאש לא מנעה מיחסי הכוחות לבוא לידי ביטוי".
שנול גונש מאמן בשיקטאש היה מלא מחמאות לקהל של באר שבע ולתקשורת הטורקית אמר לאחר המשחק: "לבאר שבע יש אוהדים נחמדים מאוד שתומכים בקבוצה יפה מאוד ומבינים את הפייר פליי טוב מאוד, כך שאני מקווה שהם יגיעו גם לטורקיה. יהיה חבל מבחינתי שאוהדי באר שבע לא יגיעו לאיסטנבול, אנחנו רוצים לקבל אותם בחום ובחברות".
על המשחק של קבוצתו אמר גונש: "היינו טובים יותר במשחק הזה. הדבר הכי חשוב היה שהשחקנים עבדו בשביל ההצלחה הקבוצתית. השגנו יתרון משמעותי, אבל זה רק יתרון וההתמודדות לא הסתיימה".
אוהדי באר שבע מקבלים כבוד גם ברחבי הרשת
ג'נק טוסון, החלוץ הטורקי שכיכב אמש עם שער ומשחק מצוין, ניצל את ההזדמנות כדי לסגור חשבון עם התקשורת המקומית שביקרה אותו אחרי הפסד הליגה לקראבוקספור ואמר: "אני מודה לכל מבקריי, אבל אני מסתכל על העבודה שלי וחשוב שנתתי משחק טוב. אני מנסה להיות הכי מועיל שאני יכול".
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין