תובע ההתאחדות, עו"ד ניר רשף, החליט להעמיד את בית"ר ירושלים לדין משמעתי בגין קריאות גזעניות במשחק הליגה מול הפועל רעננה. הדיון יתקיים ביום רביעי הקרוב, 15 בפברואר, בשעה 17:00. על פי דו"ח השיפוט, האוהדים צעקו "סלים טועמה מחבל", וחזרו על זה מספר פעמים.
כזכור, נגד הקבוצה עומד עונש על תנאי של הפחתת שתי נקודות במקרה של קריאות גזעניות.
כמו כן, הוחלט להעמיד את בית"ר לדין בגין התנהגות בלתי הולמת של קהל אוהדים במהלך משחק הגביע מול קרית שמונה. בדו"ח השיפוט נכתב ש"עוזר השופט, שרץ בסמוך ליציע המזרחי שאוכלס על ידי אוהדי בית"ר, דיווח ש'בדקה ה-56 נזרקו כוס פלסטיק עם משקה ושקית גרעינים'".
עוד בנושא
בית"ר ירושלים הביסה 0:4 את הפועל רעננה
שרון מימר: "לא יצא לי לאמן קבוצה עם קהל כזה, נהנה מכל רגע"
קונט "גניבה", סאבו פתאום מחובר: בית"ר מבינה מה הוביל לשינוי
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
* הדיון בעניינה של הפועל באר שבע (התפרעות אוהדים על אבוקה ורימון עשן ביציע) בעקבות המשחק מול מכבי תל אביב, נדחה בשבוע שעבר ויתקיים ביום רביעי הקרוב ב-17:00.
* תובע ההתאחדות החליט להעמיד את מכבי נתניה לדין משמעתי בגין התנהגות בלתי הולמת של אוהדים במשחק מול מכבי הרצליה (השלכת ניירות טואלט וכוסות פלסטיק למגרש). הדיון יתקיים ביום רביעי, בשעה 17:00.