מ.ס אשדוד מתחזקת: הקשר הברזילאי וויגור, שעל מועמדותו פורסם לראשונה בוואלה! ספורט, חתם בקבוצה של רוני אוואט ויוסי מזרחי על חוזה השאלה עד תום העונה, כאשר בתום העונה אשדוד תוכל להיכנס למו"מ על רכישתו.
וויגור (21) יכול לשחק כקשר אחורי וגם קצת יותר קדימה, עמדות להן זקוקה הקבוצה. השחקן שייך לקאפאואריאנו, הקבוצה ממנה הגיע ז'ארז'יניו, אבל בעונה האחרונה הוא היה מושאל לס.א.ב. במדיה שיחק עם החלוץ הברזילאי לוסיו שעבר גם הוא מבאר שבע לאשדוד. לפני שנתיים כשהיה בן 19 השחקן נרכש על ידי אנדרלכט, אבל לבסוף העדיף לחזור לברזיל. מי שמביא אותו לארץ הוא הסוכן איתן מזרחי.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 184
19:00

אלבניה
(2.5+)

אנגליה
שתי הנבחרות מציגות את ההגנות הטובות ביותר בבית הזה ולמרות שהמשחק ביניהן לא ישנה את מיקומן בסיומו של המשחק, לא צפויה כאן חגיגת שערים. שניים לכל היותר
רגיל (1) 275
21:45

ישראל

מולדובה
ישראל בעיקרון עדיפה על מולדובה במשחק הלא חשוב הזה. עם זאת, ישראל נראתה נורא מול ליטא ולא כבשה כבר 3 משחקים. מולדובה חלשה, אך נראתה לא רע נגד ישראל במחצית הראשונה במשחק הקודם בין הנבחרות.
יתרון (1) 277
21:45

ישראל

מולדובה
(1+)
אחרי שלושה משחקים רצופים ללא ניצחון ישראל תסגור את קמפיין מוקדמות המונדיאל נגד מולדובה, אמנם עם סגל חסר, אבל עדיין איכותי יותר מהנבחרת האורחת. ישראל תרצה לסיים כאן בטעם טוב, ותנצח ביותר מגול
בתוך כך, הקשר הסרבי מילאן סמיליאניץ' שהיה אמור להמריא היום מאוסטרליה כדי להצטרף לקבוצה הודיע הבוקר לסוכניו בארץ כי קבוצתו פרת' גלורי מסרבת לשחררו. השחקן הגיע הבוקר למשרדי הקבוצה כדי לחתום על גמר חשבון ולעזוב, אך הוא נתקל בסירוב של האוסטרלים לשחררו וככל הנראה כבר לא יגיע לישראל. ממה שהוסבר לאנשי אשדוד, הקבוצה האסוטרלית לא הצליחה לצרף שחקן שהיה אמור להחליף את סמיליאניץ' ולכן החליטה לא לשחררו.
כעת ינסו באשדוד לבדוק אופציות אחרות ואולי לשוב למשא ומתן על עטאא ג'אבר בשל העיכוב בחתימתו בבני סכנין. גם נמניה ניקוליץ' שהיה אמור להצטרף עשוי לחזור לתמונה. באשדוד בוחנים גם את האפשרות לבקש בהשאלה מהפועל באר שבע את אמיר חלאיילה הצעיר שרק חתם באחרונה בשורות האלופה.
בקבוצה עדיין מנהלים מגעים עם דרזאן בגאריץ' הקרואטי לשחרורו לקבוצה מבלארוס שמעוניינת לרכוש אותו. העסקה כבר היתה צריכה להיסגר אתמול אבל בין הצדדים נתגלעו קשיים.


