רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(9.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
אלי כהן ואריק בנאדו הם המועמדים המובילים להתמנות למאמן החדש של הפועל כפר סבא, אבל גם הערב (שלישי) בעלי הקבוצה סתיו שחם לא ידע מה להחליט. בצעד יוצא דופן, יצא שחם בקריאה לאוהדים של כפר סבא להשמיע את קולם ולהגיד מי צריך להיות מאמן הקבוצה החדש, אחרי פיטוריו של שרון מימר.
שחם כתב בחשבון הפייסבוק שלו: "אוהדי הפועל כפר סבא היקרים, מחר אני אמור לקבל החלטה לגבי זהות המאמן הבא שלנו. אם אתם רוצים להשמיע את דעתכם, המלצתכם, רעיונותיכם - אתם מוזמנים לכתוב כאן. אני פתוח וקשוב. קדימה, צאו לדרך".
כזכור, הפועל כפר סבא נפרדה אתמול משרון מימר, שלא הצליח לרשום ניצחון ב-11 המשחקים האחרונים (10 בליגה ועוד תבוסה 3:0 בגביע מול בית"ר ירושלים). בעקבות הרצף הזה, הירוקים נסוגו למקום ה-12 ומקדימים את הקו האדום בנקודה בלבד.
עוד בנושא:
שרון מימר פוטר מהפועל כפר סבא, סתיו שחם: "מודה לו על שנה מקצועית מאתגרת"
סתיו שחם נפגש עם אריק בנאדו, אבל רוצה לבחון אופציות נוספות


