מכבי חיפה, שנמצאת בתקופה קשה נוספת, תתארח בשבת (16:00) למשחק לא פשוט אצל עירוני קרית שמונה. לקראת המשחק, דיבר היום (חמישי) קשר הקבוצה ואקס הקריה רועי קהת במסיבת עיתונאים.
קהת אמר: "קרית שמונה תמיד תהיה בלב שלי, תמיד מרגש לחזור לשם. זה נכון שאנחנו לא עונים על הציפיות בשלב הזה, אבל צריך לזכור שהמועדון הזה עובר שינויים גדולים. המטרה של כולם היא שתהיה קבוצה טובה יותר. אנחנו מנסים לעשות את המקסימום, אך לפעמים זה לוקח זמן. יכול להיות שציפו ממני ליותר, אבל אני עובד קשה באימונים ומנסה. אני בטוח שעם נהיה סבלניים גם יגיעו תוצאות".
עוד בנושא:
בני סכנין הגישה למכבי חיפה הצעה לרכישת כרטיסו של עטאא ג'אבר
חן עזרא וישראל זגורי הוצגו בבית"ר ירושלים
הפועל תל אביב: עומרי אלטמן יעזוב אחרי הפועל אשקלון
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות.לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(4+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה.
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (1) 274
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
לשתי הקבוצות התקפות טובות, הגנות - קצת פחות. שערים יהיו כאן, ואפשר להעריך שלפחות ארבעה כאלו
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
הקשר הוסיף: "יש עוד דרך ארוכה עד לפלייאוף, גם אם נפסיד במשחק הקרוב, למרות שהוא חשוב מאוד. אנחנו מבינים את החשיבות ומתכוננים בהתאם. יש לנו מאמן מצוין, הוא מעביר לנו מסרים ברורים במהלך האימונים. תמיד שומעים ורואים את הביקורת. לכל אחד יש את הדעות שלו, אך יש דרכים שבהן אפשר לכתוב את הדברים. לא תמיד עושים זאת בצורה נכונה. בכל מקרה, ברגע שכותבים עליך, אז יש ציפיות ממך, ואני בטוח שאני יכול להביא מעצמי הרבה יותר".
לסיום אמר הקשר: "אני צריך לתרום על כר הדשא, ולא משנה איפה אני משחק, באגף, במרכז או בהגנה. אם יש משהו שמשמח אותי מאוד זו האווירה בחדר ההלבשה. אנחנו מלוכדים וזה עוזר לנו. הכי פשוט להוריד את הראש כשלא הולך, אבל אצלנו המצב הפוך. הקהל זה משהו מדהים".
אלירן עטר לא התאמן גם היום וספק גדול אם יוכל לשחק מול קריית שמונה. הקבוצה תערוך מחר אימון מסכם ומשם תצא למלון בכפר בלום. אניס אלושי לא נכח באימון. הוא נפגש במשרדי הקבוצה עם המנכ"ל אסף בן דב וסיכם את תנאיו במועדון. הוא צפוי לחתום בקבוצה בקרוב.


