אחרי שביקר אמש (שני) במתנ"ס בלוד, סגן נשיא ברצלונה ג'ורדי קרדונר הגיע היום לירושלים, שם נפגש עם נשיא המדינה ראובן ריבלין ויושב ראש האופוזיציה יצחק בוז'י הרצוג. חלק מהביקור של סגן הנשיא, המנהל גם את הקרן הפילנתרופית של האלופה הספרדית, היא בחינה של אפשרות לשיתוף פעולה של פעילויות הקרן בישראל.
במהלך הביקור סיפר הנשיא על אהבתו המיוחד למשחק: "את העשייה הקהילתית שלכם צריך להדהד בעולם כולו. לכאורה אנחנו עוסקים 'רק' בכדורגל, אבל בעצם מדובר באנושיות, במתן האפשרות לחיבור בין אנשים וגישור על פערים. בית הנשיא פועל בכדי לגשר בין שחקנים מכל השבטים, להביא אותם לשחק יחד, גם כאן על כר הדשא בבית הנשיא. אנו מעניקים גביע מיוחד, 'מגן הכבוד', לקבוצות שמקדישות זמן לגישור על פערים, מגן זה מוענק בכל שנה. כשאנו מלמדים נערים כי על המגרש, אין הבדל בינינו אנחנו גם יוצרים את ההבנה שאנחנו חיים יחד, ושזו לא גזירת גורל, לא נגזר עלינו, אנחנו יכולים לחיות יחד בכבוד הדדי. עלינו למצוא דרך לחבר בין האנשים ולא רק ליצור חזון אלא גם עשייה ממשית ליצירת חיים משותפים".
קרדונר הוסיף: "אנחנו מסכימים במאת האחוזים וזו מטרת הקבוצה והקרן. אנחנו משחקים כדורגל ומנצחים במשחקים, אך עם רגישות חברתית. השחקנים הגדולים של הקבוצה, דוגמת ליאונל מסי, לא רק מדברים ערכים, אלא ממשים אותם הלכה למעשה. אנחנו לא מתעניינים בפוליטיקה, העבודה שלנו מתמקדת בילדים ובערכים. אנו מבטיחים מאה אחוז הצלחה כי אנו עובדים מההתחלה, מהבסיס ומלמדים אותם שכל חלומותיהם, אם ישחקו משחק הוגן, יתגשמו. גם לנו יש קונפליקטים ובעיות, אך כשאנשים באצטדיון והם מרגישים את ברצלונה, המרחקים מטשטשים, כשיש מטרה שניתן לחלוק".
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין