יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(17+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(3+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
יתרון (4) 322
20:55

הפועל ירושלים

אליצור נתניה
(15+)
הפועל ירושלים מגיעה אחרי שני הפסדים לא נעימים להרצליה ובאר שבע בחוץ. נתניה לא מספיק טובה, פשוט כך. אין לירושלים את הפריבילגיה לזלזל במשחק הזה במצבה הנוכחי, והיא תביס את האורחת החלשה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
בקרית שמונה מלקקים הבוקר (שלישי) את פצעי התבוסה אמש לבני סכנין אך יחד עם זה לא מורידים את הראש ולא מתכוונים לתלות את השחקנים. "השחקנים שהיו בדוחא, הם אלה שעשו את הניצחונות האחרונים שלנו ולכן צריך לקבל את זה שנקלענו ליום רע שלא מאפיין אותנו בעוד שסכנין רשמה ערב מוצלח מבחינתה", אמר הבוקר המאמן תומר קשטן. "צריך לקחת את הדברים בפרופורציות. לתקן כבר במשחק הקרוב ואני משוכנע שניראה טוב יותר".
לקרית שמונה מצפה כעת מקבץ של שלושה משחקים מעניינים בעשרה ימים. השבת מול מכבי חיפה בליגה, ובשבוע הבא שני משחקים בבאר שבע בגביע המדינה ובליגה.
בעקבות התבוסה אמש עשוי קשטן לערוך לפחות שני שינויים בהרכב במחזור הקרוב כאשר קאסיו פרננדס ודידייה ברוסו מועמדים לפתוח. אחד השחקנים הוסיף הבוקר: "תפסנו יום שחור. דווקא פתחנו נהדר עם שער חוץ. מי יכול היה להאמין שנחטוף אחרי זה רביעייה באותה מחצית? אנחנו צריכים להתעשת מהר ולחזור למסלול הנכון".
שובל גוזלן יהיה ככל הנראה שחקן הרכש האחרון בחלון ההעברות הנוכחי והוא כאמור ישחק את משחק הבכורה שלו רק בגביע המדינה בעוד שבוע בטרנר.


