אחרי הפיצוץ ביום שישי בין חסן אבו זייד לבני יהודה, הקשר עלה היום (ראשון) להתקפה חריפה על הנעשה במועדון מאז הגעת הבעלים החדש ברק אברמוב. הקשר שגדל בבני יהודה, השמיע מונולוג כואב.
לאחר הראיון, אבו זייד התנצל על דבריו לוואלה! ספורט בפני ברק אברמוב וקיבל שחרור. הוא בדרך להפועל תל אביב.
עוד בנושא:
בני יהודה סיכמה עם רועי גורדנה, חלוץ ליטאי בדרך
בשישי: אבו זייד שוחרר מהמשחק נגד הפועל באר שבע
אבו זייד אמר היום: "כבר לפני חודש אמרתי שאני עוזב, מאז שלקחו לי את סרט הקפטן. הקהל גזעני ולא אהב אותי. אף פעם לא הרגשתי שאני שחקן בית. אלון תורג'מן שאני מאוד אוהב, שהוא שחקן גדול, קיבל את הסרט והוא חודשיים בקבוצה. אני מגיל 10 במועדון ורק בגלל שאני ערבי לא רצו שאני אהיה קפטן. ברק אברמוב נתן לי את הסרט ואז כמה אוהדים קיללו אותו. בגלל שהוא פחד מהם, הוא לקח אותו. 
"אני לא רוצה להישאר במועדון הזה, אברמוב הוא סמרטוט שעושה דווקא. תגידו לי אתם אם זו לא בדיחה מה שקורה פה. אין שחקני בית, אתמול שיחקו רק שניים כאלו. יש פה שמונה זרים, איך אפשר להצליח ככה? כל יום מגיע זר חדש, אשכרה קבוצה שכונה. יכול להיות שבתחילת העונה פדרו גלבאן היה לא טוב ועכשיו הוא כן? אברמוב ראה שהוא נכשל עם כל הזרים, אז הוא החזיר אותו.
"יש פה את המנכ"ל יוסי כהן שבכלל לא מבין בכדורגל. דמאיו בחצי תקציב הצליח הרבה יותר. אף פעם לא הרגשתי מעורב אצל אברמוב. נמאס לי, אני רוצה לעזוב, ללכת למקום שבו מעריכים אותי. אני לא יכול יותר עם הקהל הגזעני הזה ולהישאר במקום שלא מעריך אותי. כשיצחק שום הגיע, הוא אמר שאף שחקן לא יהיה פה בכוח, אבל בינתיים משאירים אותי בכוח. נמאס לי".
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו



