בווידאו: אימון הבכורה של מנחם קורצקי בהפועל תל אביב
בפעם השנייה העונה, הפועל תל אביב מתכוננת לדרבי עם מאמן חדש. מנחם קורצקי העביר היום (שבת) את אימון הבכורה שלו במתחם חודורוב, אחרי שהחליף בתפקיד את גיא לוזון והפך למאמן השלישי העונה של האדומים. לוזון נפרד מיד לאחר ההפסד 2:1 בקרית שמונה, וכעת על קורצקי מוטלת משימת ההישרדות שלרבים נראית כבלתי אפשרית.
הפועל תל אביב תגיע לדרבי במושבה ביום שני כשהיא מתחת לקו האדום עם 7 נקודות בלבד, אחרי שתשע הופחתו ממאזנה בעקבות הכניסה להליך פירוק. ביום חמישי פתחו חמישה שחקני נוער בהרכב והיום קורצקי הכיר מקרוב את הבעיות עליהן דיבר לוזון ללא הרף: 12 שחקנים בלבד השתתפו באימון, שניים מהם שוערים ואחד הוא שחר הירש שעדיין לא חתם. שניים היו שחקני נוער ואחד נוסף, שחקן שהצטרף לפני פחות משבוע.
עוד בנושא:
יהיה בסדר בשכונה: על הניסיונות להציל את הפועל תל אביב
עומרי אלטמן ממשיך להחרים את האימונים, מו"מ עם ישראל זגורי
קורצקי הגיע למתחם האימונים כבר בצהריים וצפה במשחק של קבוצת הנוער נגד הפועל באר שבע (0:0) לצד עוזרו, יגאל אנטבי.
10 המתאמנים היום היו אריאל הרוש (צפוי לחתום על חוזה חדש עד הדרבי ובקבוצה מקווים שיהיה כשיר), צליל חתוכה, עופר ורטה, אוראל דגני, גל שיש, אביחי ידין, איציק שולמייסטר, בן רייכרט, איברהים ספורי, אור אוסטוינד, ארון שוינפלד ושחר הירש.
עומרי אלטמן הגיע למתחם חודורוב כשהוא מלווה בסוכנו רונן קצב, אך לא התאמן. אדי גוטליב מחרים את האימונים ובין כה וכה הוא פצוע. האדומים עוד מקווים להתחזק בימים הקרובים בשחנים נוספים, אך ברור שהם יתייצבו לדרבי עם לא מעט שחקני נוער בסגל.
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין