בווידאו: משדר מאולפן וואלה! NEWS על מצבה של הפועל תל אביב
לאחר הבקשה של האחים ניסנוב משחקני הפועל תל אביב לפתוח את חוזיהם, ובקשת ההבהרה של עורך דין רועי רוזן לבית המשפט לגבי הנושא, השופט איתן אורנשטיין קבע היום (שישי) כי כל הצדדים ייפגשו אצל הנאמן ביום ראשון בשעה שמונה וחצי בבוקר, על מנת להגיע לסיכום. במידה והדבר לא יסתייע, הצדדים ייפגשו בהמשך היום, בשעה 11 וחצי בצהריים, בבית המשפט.
קודם לכן, האחים ניסנוב דיברו עם השחקנים וביקשו מהם לבדוק עם הנאמן שאול קוטלר את ההסכם שחתמו. "אם לא זה היה ההסכם לא היינו חותמים", אמרו להם. "אנחנו לא רוצים להתחייב על משהו שאנחנו לא יכולים לעמוד בו. מישהו הטעה אתכם".
עוד בנושא:
גיא לוזון ממתין להתפתחויות בסגל כדי להחליט על עתידו
החלוץ שחר הירש החל להתאמן בהפועל תל אביב
רגיל (3) 112
19:00

מכבי בני ריינה

הפועל קרית שמונה
בני ריינה אחרונה בטבלה והיא מגיעה לאחר ניצחון בגביע שהגיע אחרי רצף של שלושה הפסדים, קרית שמונה גם כן אחרי ניצחון בגביע שקטע לה רצף של חמישה משחקים ללא ניצחון. לאור חוסר היציבות שך שתי הקבוצות, נראה שייגמר כאן בתיקו
רגיל (3) 132
19:30

הפועל חיפה

בני סכנין
הפועל חיפה יצאה בתחושה לא נעימה ממשחק הגביע בבלומפילד בו הובסה 0:5 מול מכבי תל אביב. בליגה לעומת זאת היא עם שני ניצחונות רצופים, ובבית היא תשמור על המומנטום הזה מול סכנין שמשדרת הרבה חוסר יציבות העונה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 163
20:00

מכבי תל אביב

עירוני טבריה
שניים משלושת המפגשים הקודמים בין הקבוצות הסתיימו עם ארבעה שערים או יותר. בכושר הנוכחי של שתיהן בשני צדי המגרש, התקפית והגנתית, אפשר לצפות לארבעה שערים גם הערב
רגיל (3) 237
21:30

ברנלי

ניוקאסל
ניוקאסל מחזיקה בסגל איכותי ועמוק הרבה יותר, במיוחד בחלק ההתקפי. ברנלי תנסה להסתגר בביתה, אך הלחץ של ה"מגפייז" צפוי להכריע.
רגיל (3) 245
21:30

ווסטהאם

ברייטון
ברייטון ממשיכה להציג כדורגל התקפי ומהנה, בעוד ווסטהאם בביתה מסוכנת מאוד במצבים נייחים. צפוי משחק פתוח עם שערים משני הצדדים.
לוואלה! ספורט אמר שרון ניסנוב: "הכול נעשה ברוח טובה. אין לנו שום כוונה להתחייב לשחקנים על משהו שלא נוכל לעמוד בו. אנחנו מבינים ללבם של השחקנים שהבטיחו להם דברים בעונה הבאה - חוזים כפולים ומשולשים. אמרנו להם ששיקרו וגנבו אותם, ואנחנו בחיים לא נעשה זאת. הסברנו להם שאם נרד ללאומית לא נוכל לעמוד בחוזים האלה. באנו כדי להציל את הפועל תל אביב, שהקבוצה לא תימחק או תרד לליגה ג'. אז אם זה אומר שעונה אחת נהיה בליגה הלאומית זה בסדר, כל עוד נעמוד בכל ההתחייבויות שלנו".
ניסנוב הוסיף: "ביקשנו מהשחקנים להגיע למשחק ביום ראשון ולחשוב על הדברים, ואחרי שיבררו שהכול נעשה לפי ההסכם נשב איתם שוב. אני מאוד מקווה שנגיע להסכם עם רובם, אבל גם אם לא, זה לא יגרום לנו להבטיח הבטחות שווא".


