רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת.
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
פדרו גלבאן הוצע למ.ס. אשדוד ששוקלת את האופציה לצרפו. מנג'ר הקבוצה יוסי מזרחי אימן את גלבאן בעונה שעברה בבני יהודה וחושב שלחלוץ יש עדיין מה לתת, אולם באשדוד עדיין שוקלים אם ללכת על הארגנטינאי בשל גילו המתקדם ומאחר שצירופו יקזז את הדקות של שחקני הבית הצעירים של המועדון כמו אור אינברום, ניב זריהן, דין דוד ובנצי מושל. לאחר צירופו של דולי מנגה אשדוד רוצה עוד שחקן זר אחד בהתקפה ואולי אפילו שניים ולכן אופציית גלבאן תהיה רלוונטית כל עוד לא נמצא שחקן טוב ממנו.
הקשר הקנייתי אנתוני אקומו החל להיבחן בקבוצה ובינתיים הוא מותיר רושם חיובי. עדיין לא מדובר ביכולת שגורמת לאשדוד להיכנס מיידית למשא ומתן עם סוכנו ניר קרין, אולם בקבוצה בהחלט התרשמו משני האימונים שהוא קיים ומצאו כי יש קווים מאוד מקבילים בינו לבין אפה אמברוז שנחשב לאחד הזרים האיכותיים שצירפה אשדוד בשנים האחרונות ולכן קיים סיכוי טוב שבסופו של דבר יחתום אקומו באשדוד.
הבלם חאתם עבד אלחמיד התלונן בסיום המשחק מול הפועל אשקלון ביום ראשון על התכווצות בשרירים ובקבוצה החליטו לא לקחת איתו סיכון, לאפשר לו מנוחה ולא לשתפו במשחק הגביע מחרתיים באיכסל. "יש לנו בשבוע הבא שני משחקים חשובים מאוד תוך פחות משלושה ימים מול הפועל חיפה והפועל כפר סבא ואנחנו צריכים את חאתם כשיר במאה אחוז לליגה", הסבירו באשדוד.
באשר למנגה, מייד עם צירופו לקבוצה מחר באופן רשמי מתכוונים באשדוד לטפל באשרת השהייה שלו בישראל אשר פגה במהלך התקופה ששיחק בהפועל תל אביב. מדובר בסכום של 10,000 שקל שתצטרך הקבוצה לשלם למשרד התמ"ת ולמשרד הפנים.


