רגיל (4) 113
19:00

בני יהודה תל אביב

מ.ס קרית ים
בני יהודה לא באה למשחק הזה בשיא הכושר שלה בעוד קרית ים מציגה יכולת טובה יותר עד כה. עם זאת, בני יהודה מועדון מנוסה יותר שלא יוותר בקלות על אף תואר. הכתומים ינצחו ויניפו את גביע הטוטו של הלאומית
יתרון (4) 236
21:15

פנאתינאיקוס

ליון-וילרבאן
(15+)
וילרבאן אמנם אנדרדוג מובהק אבל בשבוע כפול היא יכולה למצוא את הדרך לעמוד כאן בליין הגבוה. וילרבאן עם הליין
יתרון (4) 255
21:30

ולנסיה

הפועל תל אביב
אחרי ההפסד בדרבי, יש להפועל תל אביב משחק מאוד קשה מול ולנסיה שתחפש נקמה אחרי ההפסד בחצי גמר היורוקאפ. ולנסיה קבוצה טובה ובביתה מועמדת לנצח.
יתרון (4) 280
21:45

פאריס באסקטבול

באסקוניה
(5+)
באסקוניה נחשבת לאחת החלשות, אך גם אחת המנוסות במפעל. פאריס מגלה חוסר יציבות וזה בהחלט ישחק לרעתה. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
אליהו ארז, שכינה את עצמו "אליהו אליהו" כשניהל כביכול מו"מ לרכישת מכבי נתניה, נידון היום (חמישי) לארבע שנות מאז ונקנס ב-5,000 שקל. ארז חתם על עסקת טיעון והורשע בעבירות של זיוף, שימוש במסמך מזויף בכוונה לקבל דבר, כניסה לישראל שלא כדין וניסיון לקבלת דבר במרמה בנסיבות מחמירות.
ארז אמר בבית משפט השלום בנתניה: "אני בן 71 ואני מבין ומודה ולקחתי את האחריות על הדברים וככה זה יישאר. אני מכיר את האישומים שבית המשפט מקריא לי ומודה בעובדות, גם לגבי העובדות שקשורות למכבי נתניה, נכון שניהלנו משא ומתן, אני מודה בעובדות".