יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
גם השנה: טורניר חנוכה המסורתי לזכרו של דודי הללי, יערך בפעם ה-11 ברציפות. הללי ז"ל שכיהן במשך מספר שנים כיו"ר מחלקת הנוער של הפועל חיפה בכדורגל היה דמות מוכרת בעיר. הוא נפטר בשנת 2004 לאחר מחלה קשה.
הטורניר שכבר הפך לאירוע תרבות וספורט בעיר במהלך חג החנוכה, ייפתח היום באולם הספורט של מרכז חינוך "ליאו בק" בכרמל צרפתי. במסגרת הטורניר, שייפתח בשעה 15:00 (כניסה חופשית), יתחרו קבוצות הילדים והבוגרים בנפרד.
בנבחרת הבוגרים ניתן למצוא את נבחרת כוכבי העבר של מכבי והפועל חיפה, נבחרת העיתונאים, נבחרת עיריית חיפה ונבחרת משפחת הללי. בטורניר הילדים ישחקו השנה מכבי והפועל חיפה, עירוני נשר ובית"ר חיפה. השנה, גם נבחרות הכבאים שהצילו את הכרמל בשריפה האחרונה יהיו בטורניר ויקיימו משחק ראווה נגד נבחרת הנשים בכדורגל.
בנבחרת כוכבי העבר ישחקו כוכבים כמו גיורא אנטמן, ציון מרילי, אבישי ז'אנו, אלון מזרחי, זאהי ארמלי, אלון חרזי, משה גלאם וברוך ממן. הם יככבו במגרש, בזמן שאלישע לוי ואלי גוטמן יישבו ביציע. גם שרים, חברי כנסת וראשי ערים יכבדו את הטורניר. עו"ד אברהם הללי, אביו של דודי ז"ל: "גם השנה, השבחנו את הטורניר ועלינו מדרגה, בכל הקשור לארגון".
