האם מכבי תל אביב כבר מצאה את השחקן החיזוק הראשון בחלון ההעברות בינואר? התקשורת הסרבית ממשיכה לדווח על המו"מ בין הצהובים לבין הכוכב האדום על המגן השמאלי מיכאילו ריסטיץ', והבוקר (שישי) טוענת כי "הושגה פריצת דרך במגעים". המאמן מיודראג בוזוביץ' צוטט כאומר "ריסטיץ' יעזוב בקרוב ככל הנראה. זה כל מה שאני יכול לומר בנושא".
על פי דיווחים, לא רק מכבי תל אביב בעקבות הסרבי בן ה-21, אלא גם אספניול. אמש דווח בסרביה שמכבי תל אביב מתחילה להתקדם בכל הקשור לעסקה, והציעה לכוכב האדום בלגרד 2.2 מיליון יורו - סכום נמוך רק במעט מהסכום שהציעה הקבוצה הספרדית - 2.3 מיליון יורו. הכוכב האדום מעדיפה את הצעתה של מכבי תל אביב מסיבה אחת: סגנית האלופה הישראלית מוכנה להעביר את כל הסכום בתשלום אחד, בעוד שהקטאלנים ביקשו להעביר 1.7 מיליון במכה אחת ועוד 600 אלף יורו בשלושה תשלומים.
ריסטיץ', ילד אוקטובר 1995, משחק כקשר וכמגן שמאלי. הוא עלה לקבוצה הבוגרת כבר בשנת 2013 ומאז הספיק לרשום 68 הופעות ולכבוש חמישה שערים. הוא שיחק בכל הנבחרות הצעירות של סרביה כשבספטמבר האחרון ערך את הופעת הבכורה שלו בנבחרת הבוגרת במשחק ידידות מול קטאר.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
