יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(7+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(2+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן
מקסים סקאביש לא ימשיך בהפועל כפר סבא. הקבוצה כבר הודיעה לסוכנו של החלוץ כי היא מבקשת להשתחרר מחוזהו לקראת חלון ההעברות של ינואר. השחקן כבר קיבל את ההודעה מסוכנו ובכפר סבא מחפשים כעת שחקן התקפה אחר במקומו.
סקאביש (27) הבלארוסי הבקיע לא מעט שערים בקבוצות הקודמות בהן שיחק והצטיין בעיקר בבאטה בוריסוב כשהיה צעיר. הוא לא הצליח להשתלב מקצועית בכפר סבא, מיעט לשחק ולא הבקיע עד כה אפילו שער אחד. במרבית משחקי כפר סבא העונה פתח על הספסל, כך שבמועדון מקווים להתחזק בחודש הבא בשחקן איכותי שיתרום מקצועית לקבוצה.
בקבוצה נערכים למשחק הביתי מול קרית שמונה בשבת ונראה כי לא יהיו שינויים רבים בהרכב ביחס להרכב שפתח מול מכבי פתח תקוה בשבת שעברה בתיקו המאופס שהושג במושבה.