רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה והיא חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת. הירושלמים אמורים להתפוצץ פה
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
מקסים סקאביש לא ימשיך בהפועל כפר סבא. הקבוצה כבר הודיעה לסוכנו של החלוץ כי היא מבקשת להשתחרר מחוזהו לקראת חלון ההעברות של ינואר. השחקן כבר קיבל את ההודעה מסוכנו ובכפר סבא מחפשים כעת שחקן התקפה אחר במקומו.
סקאביש (27) הבלארוסי הבקיע לא מעט שערים בקבוצות הקודמות בהן שיחק והצטיין בעיקר בבאטה בוריסוב כשהיה צעיר. הוא לא הצליח להשתלב מקצועית בכפר סבא, מיעט לשחק ולא הבקיע עד כה אפילו שער אחד. במרבית משחקי כפר סבא העונה פתח על הספסל, כך שבמועדון מקווים להתחזק בחודש הבא בשחקן איכותי שיתרום מקצועית לקבוצה.
בקבוצה נערכים למשחק הביתי מול קרית שמונה בשבת ונראה כי לא יהיו שינויים רבים בהרכב ביחס להרכב שפתח מול מכבי פתח תקוה בשבת שעברה בתיקו המאופס שהושג במושבה.


