רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(5+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
רגיל (6) 232
21:45

איסלנד

אוקראינה
איסלנד, המדורגת במקום השני עם שלוש נקודות מתוך שש אפשריות, תארח את אוקראינה, שנמצאת במקום השלישי עם נקודה אחת בלבד. עד כה איסלנד מציגה יכולת טובה יותר מיריבתה, ולכן ההערכה היא שהיא תנצח במשחק הביתי ותמשיך במאבק על הכרטיס למונדיאל.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
מאמן הפועל כפר סבא שרון מימר הבהיר היום (ראשון) לשחקנים באסיפה כי יקדיש בשבוע הקרוב הרבה יותר תשומת לב לאופן שבו הם יתאמנו והבטיח כי מי מהשחקנים שיגלה יכולת גבוהה באימונים, יהיה מועמד לפתוח בהרכב מול הפועל באר שבע במחזור הקרוב, גם אם בתקופה האחרונה הוא לא שיחק הרבה.
מימר התייחס בתחילת האסיפה שלו גם להפסד אתמול מול מכבי חיפה ואמר: "נתנו להם יותר מדי כבוד. הפסדנו את המשחק הזה בקלות. בחצי השעה הראשונה נתנו להם לעשות מה שהם רצו. מעכשיו אני אשים יותר דגש על איך שאנשים נראים כאן בכל אימון. נתתי כאן הרבה קרדיט לשחקנים ואולי הוא היה מוגזם".
שחקנים העריכו שמימר התייחס גם לאלי אלבז שהיה המוחלף הראשון אתמול כבר במחצית הראשונה. אלבז הוחלף בסלובודאן סימוביץ' שנכנס ושיחק כבלם שלישי לצד איציק כהן ודושאן מאטוביץ' ונראה כי כך גם ישחק מימר מול באר שבע ביום ראשון.