מכבי תל אביב יצאה לפגרת הנבחרות במצב רוח רע מאוד ואחרי שלושה מחזורי ליגה בהם צברה רק נקודה אחת (0:0 ביתי מול מכבי פתח תקוה), לא כבשה כלל וראתה את הפועל באר שבע בורחת לפער חמש נקודות ממנה. ביום ראשון יחזרו הצהובים לפעילות עם משחק חוץ לא פשוט מול עירוני קרית שמונה. לקראת ההתמודדות, מדבר היום (חמישי) המאמן שוטה ארבלדזה במסיבת עיתונאים, אליה הגיע יחד עם יוסי בניון.
ארבלדזה אמר בפתח דבריו: "אנחנו צריכים לחזור לעניינים ואמרתי לשחקנים שלי שיש לנו תקופה קשה, אבל אנחנו עובדים קשה ורוב השחקנים חזרו בכושר טוב מהנבחרת. אני רוצה גם לברך את נבחרת ישראל על הניצחון החשוב שלה".
על המשך המאבקים של מכבי תל אביב: "האתגר הגדול שלנו הוא בליגה, יש לנו פער להדביק. אנחנו צריכים להתחיל לאסוף נקודות, ואני מאמין שנמצא את הדרך להבקיע שערים. אנחנו לא צריכים לספר סיפורים לעצמנו ולהיאחז בעבר אלא לעבוד קשה, להתרכז בליגה ולהזכיר אחד לשני שאנחנו חייבים לנצח בכל משחק מעכשיו".
על הבצורת הוסיף המאמן: "יש לנו כמה שחקנים שיודעים להבקיע, נכון שטל בן חיים לא הבקיע במשחקים האחרונים אבל אנחנו יודעים שהוא יודע להבקיע. אנחנו יודעים שיש שחקנים שתמיד כובשים, אבל כולם יכולים לכבוש בכל רגע נתון".
המאמן המשיך: "כמעט כולם כשירים הודות לצוות הרפואי ולשחקנים שהם משקיעים זמן בהחלמה ולא נחים יותר מדי. גם גולסה ובן בסט חזרו לאימונים. כדורגל זה משחק מוזר. כשהכול הולך טוב אז הכול רגוע. אנחנו לא יכולים להתרכז בעבר, לא נשנה דברים. קשה לענות על השאלה מדוע אנחנו לא כובשים שערים, לפעמים הכדור נכנס ולפעמים לא. אנחנו רואים שגם מסי מחמיץ פנדלים וכולם מחמיצים. אני לא רוצה לראות את מכבי תל אביב משחקת לאט. יש ימים שאנחנו משחקים נהדר ואנחנו מגיעים להרבה מצבים והכדור לא נכנס. הגיע הזמן להזכיר לכולם שאנחנו זוכרים איך כובשים שערים".
על התוצאות הבינוניות: "בכדורגל צריך ביטחון. אני לא רואה סיבה לאיבוד הביטחון. צריך להחמיא לקבוצות ששיחקנו נגדן שידעו לשמור על השער שלהן. אני לא רואה אף סיבה שלבחורים שלנו לא יהיה ביטחון. שיחקנו טוב במשחקים האחרונים, אנחנו צריכים לדעת שאנחנו טובים וצריכים לעבוד קשה והשחקנים יוכיחו לי את זה בעתיד".
על כך ששגיב יחזקאל לא מרבה לשחק: "יש לנו 22 שחקנים בסגל כך שחמישה שחקנים חייבים להיות מחוץ לסגל. בהרבה משחקים הם מקבלים את ההזדמנות שלהם ועוד יקבלו בהמשך צריך סבלנות".
יוסי בניון: "באתי למועדון גדול שעשה התקדמות גדולה בשנים האחרונות. כמובן שאני רוצה להצליח עם הקבוצה. התוצאות האחרונות פחות טובות ממה שרצינו, אבל יש עוד זמן לחזור לתמונה ולהשיג ניצחונות". על כמות הדקות שלו: "יש פה סגל גדול מאוד ולא כולם יכולים לשחק, אבל כשאתה לא מקבל הזדמנות אתה צריך לעבוד קשה יותר בהמשך. המאמן צריך לקבל את ההחלטות האלו".
על הניצחון של הנבחרת: "הם עשו ניצחון גדול, מבחינתי האישית כל עוד אני משחק אני רוצה להיות זמין לנבחרת. כמו שכולם יודעים קרו הרבה דברים עם הנבחרת, כשאני אפרוש יהיו לי הרבה דברים להגיד על הנבחרת וכל עוד אני לא שם אני לא רוצה להמשיך לדבר".
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(3+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן