יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
יתרון (5) 245
21:30

אוקלהומה סיטי

סן אנטוניו ספרס
(10.5+)
אוקלהומה לא הפסידה יותר מדי העונה אבל למשחק הכריסמס הזה היא מגיעה מול סן אנטוניו לה הפסידה פעמיים ברציפות בשבועיים האחרונים. בבית אוקלהומה לא תפסיד שוב ותספק לקהל הביתי שלה ניצחון בדו ספרתי
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
חברי בית הדין העליון ובראשם נשיאות בית הדין בחרו הערב (רביעי) פה אחד בשופט בדימוס אמנון סטרשנוב כנשיא בית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל.
אמנון סטרשנוב, הנשיא הנכנס אמר לאחר המינוי: "אני מודה לחברי ולחברות מליאת בית הדין העליון על הבחירה בי, ומקבל את התפקיד במלוא הענווה ומתוך הכרה בחשיבותו הגדולה. העשייה הפורייה ועתירת המחשבה של המערכת המשפטית בהנהגתו של אורי גורן, נשיא בית המשפט המחוזי בדימוס, מחייבת אותי ותנחה אותי. מעמדו של בית הדין ומעמדה של המערכת המשפטית ימשיכו להיות בראש מעיינינו לטובת הצדק, רוח הספורט ואמון הציבור".
אורי גורן, הנשיא היוצא אמר: "אני מלא סיפוק וגאה במערכת הקיימת, ביושרה שלה, ביכולותיה ובחיפוש הבלתי מתפשר אחר הצדק. בית הדין נהנה מעצמאות מלאה בהחלטותיו ומעולם לא ניסה לרצות בעל תפקיד או ציבור כזה או אחר. אני משוכנע כי כך יהיה גם בעתיד ומאחל לשופט בדימוס אמנון סטרשנוב הצלחה. אני מכיר אותו שנים ארוכות ואין לי ספק כי יש לו את הכישורים להצליח באתגר הגדול".
עופר עיני, יו"ר ההתאחדות: "אני סמוך ובטוח שהמערכת תמשיך לפרוח ולשגשג בהובלת השופט בדימוס אמנון סטרשנוב ומאחל לו הצלחה. אין ספק כי הוא יידע להשיא תרומה משמעותית בתפקידו לעולם המשפט, לעולם הכדורגל ולספורט בכלל".
* במהלך שהחל על ידי ארגון שחקני הכדורגל בישראל, קיבלה ההתאחדות לכדורגל בישיבתה שורה של החלטות לשינוי תקנון אשר מהוות שינוי מהותי בתפיסה של ענף הנשים. שינוי התקנון מתייחס לליגת העל וליגת המשנה לנשים וכן לאקדמיה לכדורגל. בהתאם להחלטות שהתקבלו, החל מעונת המשחקים הבאה קבוצות ליגת העל נשים תיהנה כפופות לרשות לביקורת תקציבים. קבוצות הנשים יהיו מחויבות להחתים את השחקניות על החוזה האחיד לשחקן וכן יחול על השחקניות ההליך בפני "הוועדה למעמד השחקנית", כפי שחל על הגברים במקרה של מחלוקת על שיעור דמי השבחה.


