קשר הפועל תל אביב, קלאודיו בומבה, הגיש בשבוע שעבר מכתב להנהלת המועדון כי אם לא יושלם שכרו בתוך חמישה ימים, הוא יפנה לוועדה למעמד השחקן שם ידרוש שחרור ולאחר מכן יתבע יתרת חוזהו מהמועדון. לאחר שיחות של מספר ימים והשדרוג המקצועי שקיבל ללא קשר לאיומיו, נסוג בומבה והגיע להסדר תשלומים חדש עם הקבוצה, אך סירב לקצץ בשכרו.
בזמן שהבעלים של הפועל תל אביב, אמיר כבירי, מנסה לסגור את עסקת ענק התאגיד הסיני cmec, לאימוץ הקבוצה ובניית אצטדיון בת ים, נדמה שהברדק הכלכלי רק הולך ומחריף אצל האדומים. לוואלה! ספורט הגיע מכתב האיום שנשלח על קלאודיו בומבה בשבוע שעבר. במכתב מצוין כי מתוך 75 אלף יורו שהיה אמור לשלם לקשר עבור חודשים יולי עד ספטמבר, הועבר סך הכל כ-9,000 יורו.
עוד כותב בא כוחו של השחקן, כי אם הכסף לא יועבר בתוך חמישה ימים הרי שהם רואים בזה כהפרת חוזה וכי השחקן יפנה לוועדה למעמד השחקן בפיפ"א וידרוש להשתחרר ללא תמורה כשיתרת החוזה תשולם לו בכל מקרה. כלומר, בומבה יתבע את יתרת החוזה שלו שמסתיים במאי 2019 בלי קשר אם יהיה או לא יהיה בקבוצה. הסכום שידרוש הקשר הוא מעל לחמישה מיליון שקלים ללא קנסות וריביות.
עוד בנושא:
אמיר כבירי חתם על ההסכם עם התאגיד הסיני: "הקבוצה תזכה ליציבות כלכלית"
נחזור קצת אחורה. בקיץ עשו בקבוצה הכול כדי למכור או להשאיל בומבה. אלי גוטמן לא ממש החזיק ממנו מקצועית והשכר הגבוה שלו, כ-300 אלף יורו לעונה, כפי שמופיע במסמכים באתר הכוללים את חוזהו, לא ממש הוסיף לסיכויים של הרומני להישאר במועדון. מרומניה, דרך סין ועד לרוסיה הקבוצה הציעה את השחקן כמעט לכל מועדון אפשרי. אולם, קופצים על מציאה לא ממש היו. לאחר שזה לא צלח, בהפועל תל אביב הפעילו מכבש של לחצים על השחקן לקצץ בחוזהו, אך גם זה לא היה אפקטיבי ובומבה סירב לקצץ. הסטטוס נשמר, בומבה ישב ביציע ולא ראה דשא או שכר, אך גם היה לא מוכן לקצץ בשכרו.
המצב נשמר עד שהגיע גיא לוזון. המאמן החדש ערך מספר שיחות עם הרומני ונתן לו להבין שמבחינתו הכל פתוח ואם הוא יהיה טוב באימונים הוא גם יקבל דקות בליגה. בומבה התרצה, אך עדיין סירב לקצץ בחוזהו. והשיא הגיע בשבוע שעבר. אז קיבלה הקבוצה את המכתב האיום מהשחקן והחלה במגעים אינטסביים איתו. המעמד החדש שקיבל מלוזון וגם השער בשבת הוסיפו כנראה למצב רוחו של הקשר סיכם על פריסת תשלומים חדשה עם הקבוצה, אך לא לקיצוץ בשכרו. בנוסף, בהפועל תל אביב מודיעים כי אם המועדון לא יעמוד בהסכם החדש עם הרומני, האיום במכתב יתממש והוא יפנה לוועדה למעמד השחקן לשחרור מיידי ולקבלת יתרת חוזהו.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
