רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
אחרי מספר ימים של חששות הוסר הערב (חמישי) איום השביתה מעל הכדורגל הישראלי. בפגישה שנערכה במשרדו של מנכ"ל האוצר שי באב"ד הגיעו נציגי מנהלת הליגה, ההתאחדות, משרד הספורט והנהלת הטוטו להסכמות לפיהן יכובד הסכם השיווק שהושג כבר בחודש יולי.
חוץ ממנכ"ל האוצר, בישיבה נכחו יושב ראש המנהלת יורם באומן, המנכ"ל אורן חסון, יו"ר הטוטו יוסי פילוס והמנכ"ל איציק לארי. בעקבות ההבנות שהושגו הכספים יגיעו לקבוצות ותהיה אפשרות גם להשיג מקורות מימון חיצוניים נוספים.
אתמול קבעה מנהלת הליגה ישיבת חירום ואיימה להשבית את הליגות מכיוון שהסכם השיווק עדיין לא נחתם בגלל בעיות ביורוקרטיות שונות הקשורות בין היתר בנושא אופן חלוקת הכספים, אך מאוחר יותר ביטלה את הישיבה בשל מגעים שהחלו לקרום עור וגידים עם נציגי האוצר.