למעלה מ-29 שנה חלפו מאז נהרג במהלך פגיעת סירת מירוץ בכנרת, והיום (שלישי) נערך הטורניר השנתי לזכרו של שוער מכבי חיפה ונבחרת ישראל לשעבר, אבי רן ז"ל. שלל שחקני עבר הגיעו למגרשי אבי רן בחיפה והשתתפו בטורנרי ותיקים קצר.
אביו, משה רן, אמר: "הולך להיות פרויקט בטבריה, תוקם אנדרטה לזכרו של אבי רן. השמים היו הגבול עבורו. כשוער לפני 24 הכל היה קטן עליו, זה כמעט לא נשמע".
ראובן עטר, ששיתף פעולה עם אבי רן במכבי חיפה, הוסיף: "אני זוכר שכשעליתי לקבוצה הבוגרת הוא היה אחד מהשחקנים הבוגרים שקיבלו אותי יפה. באימונים הוא היה מבקש משחקני הגנה לעלות למעלה כדי שהקבוצה השנייה תתקוף אותו, כדי שיוכל להוכיח את יכולתו. לא ראיתי את זה משוערים אחרים. בכלל, הפוטנציאל שהיה לו - לא היה עוד שוער ברמה הזאת בישראל. הוא היה מצליח להגיע לרמות הגבוהות ביותר באירופה".
רגיל (3) 278
21:45

סקוטלנד

דנמרק
קרב ישיר על המקום הראשון. ניצחון של הסקוטים והם במונדיאל, כל תוצאה אחרת ודנמרק תעפיל למונדיאל. המון לחץ אצל שתי הנבחרות אחרי משחק לא טוב שלהן, אבל הביתיות תעזור פה מאוד לסקוטים, שינצחו


