השער של בומבה אתמול: 1:49 דקות מתחילת הווידאו
בהפועל תל אביב מקווים שהתצוגה של קלאודיו בומבה במשחק של הנבחרת הצעירה של רומניה אמש נגד לוקסמבורג (שישי, 0:4 לרומניה), תסייע למצוא לו קבוצה חדשה. בומבה בישל את השער הראשון של הרומנים בבעיטה חופשית וכבש את השער השני.
הרומני בן ה-22 הגיע להפועל תל אביב עם ציפיות אדירות בקיץ שעבר, אבל חווה עונה מאכזבת כמו כל הקבוצה. אלי גוטמן נתן לו כמה הזדמנויות במחנה האימונים ובגביע הטוטו, אבל אחרי שהכניס אותו כמחליף בהפסד למכבי תל אביב בגביע הטוטו (2:0), החליט שהוא לא בתכניות.
בניגוד גמור לאכזבה ממנו בהפועל תל אביב, בומבה הוא אחד מכוכבי הנבחרת הצעירה של רומניה והוא כבש גם במשחק הקודם שלה - ניצחון 1:2 על ויילס. הנבחרת של כריסטיאן דולקה מדורגת במקום השני בבית ה' במוקדמות יורו 2017, בעמדה טובה לעלייה לפלייאוף.
חלון ההעברות ברומניה ייסגר ביום שני בערב (5.9) ובהפועל תל אביב מקווים שהיכולת של בומבה תסייע להם למצוא קבוצה שתשאל אותו ותשלם לפחות חלק משכרו. חלון ההזדמנויות מצד האדומים הוא צר מאוד מאחר שברוב הליגות באירופה החלון כבר נסגר (בולגריה וצ'כיה עדיין עומדות על הפרק לכמה ימים נוספים). אופציות נוספות עשויות להוות הליגות בקטאר וערב הסעודית, שם נחתו לא מעט כדורגלנים רומנים בשנים האחרונות. חלון ההעברות בשתיהן ייסגר ב-22 בספטמבר.
בתוך כך, הפועל תל אביב ממשיכה לנהל מגעים עם הקשר הסרבי בושקו ינקוביץ', שנמצא בישראל.
יתרון (5) 130
21:45

ריאל מדריד

פאריס באסקטבול
(8.5+)
ריאל הפסידה למילאנו אחרי רצף של 8 ניצחונות והיא תגיע למשחק מול פאריס השבורה, שהפסידה 3 ברציפות, ואת 5 האחרונים שלה ביורוליג. ריאל תגיע להתאושש וגם כך תפגוש קבוצה חלשה יותר עם סגל קצר יותר
יתרון (5) 155
22:00

א.א.ק. אתונה

סי. אס. יו קראיובה
(1+)
א.א.ק בכושר אדיר עם 11 משחקים רצופים ללא הפסד בכל המסגרות, מתוכם ניצחה 10. אלא שאת המקום שלה בטופ 8 היא לא הבטיחה ורק ניצחון שלה הערב יעשה זאת. קראיובה שמגיעה מהמקום ה23 מבינה שהיא בסכנת הדחה ורק ניצחון יבטיח לה את המקום בשלב הבא, אך זה לא יהיה קל מול המארחת, שפשוט טובה יותר ותנצח כאן ביותר משער אחד
יתרון (5) 216
22:00

מיינץ

סמסונספור
(1+)
מיינץ מדורגת שמינית בטבלה עם 10 נק', סמסונספור גם כן עם 10 נק' אבל הפרש שערים טוב יותר מציב אותה במקום החמישי. תיקו למעשה לא ישרת אף אחת מהקבוצות, שכן במקרה כזה שתיהן עלולות לסיים את שלב הליגה מתחת למקום השמיני. הרבה על הכף עבור שתי הקבוצות שמגיעות בפורמה לא טובה, הרבה לחץ אבל דווקא האורחת היא זו שמיעטה להפסיד העונה. גם הערב אפשר להעריך שלא תפסיד
